Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Film artistic: Roxanne

Titlu original: Roxanne 

Regia: Fred Schepisi

Productie: SUA/Canada 1987

Cu:  Steve Martin, Daryl Hannah, Rick Rossovich

Genul: comedie romantica

Ecranizare moderna a piesei franceze “Cyrano De Bergerac”, scrisa de Edmond Rostand, are de o distributie deosebita. Spre deosebire de varianta originala, actiunea nu mai e plasata in Franta secolului 17, iar “Cyrano” a fost inlocuit cu “Charlie”, comandantul de pompieri dintr-o mica localitate din Colorado, care are un nas mai mare ca al lui pinochio.

Cand Roxanne, interpretata de superba Daryll Hannah, inchiriaza o casa de vacanta in zona , Charlie se indragosteste pe loc de ea. Charlie e inteligent, amuzant si sensibil dar, din pacate, nasul il dezavantajeaza.

Prietenul lui Charlie, Chris, arata foarte bine, in schimb e extrem de superficial si se poarta oribil cu femeile. Amandoi se indragostesc de Roxanne insa ea are ochi doar pentru frumosul Chris. Acesta are limba cusuta in preajma ei, caci tot ce-i iese din gura poate fi doar vulgar sau de neinteles.

In disperare de cauza, pentru a o cuceri pe Roxanne, Chris ii cere ajutorul nasosului de Charlie. Plin de inspiratie, copia moderna a lui Cyrano scrie 3 scrisori de dragoste pe zi adresate Roxannei iar aceasta se indragosteste nebuneste de cel pe care il crede autorul lor. In carne si oase insa, Chris nu ii face fata Roxannei si va sfarsi in bratele unei chelnerite care, dealtfel, este ea insasi deosebit de draguta.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro