Leul a fost dintotdeauna un personaj aparte printre animale. Pentru ca simpla lui aparitie producea deopotriva teama si respect. Desi multi dintre cei ce cunosc aceste randuri nu stiu, cu siguranta, acest amanunt, leul era simbolul care se regasea pe mormintele inaintasilor nostri. Mai exact, simboliza faptul ca respectivul murise liber sau viteaz, ca un leu. Ulterior, leul a fost preluat in heraldica unora dintre voievozii si apoi domnii romani.

Pentru ritualul de influentare aveti nevoie de putin vin negru, miere de albine, cateva cozi de scortisoara si cateva fire de busuioc. Amestecati totul usor si lasati timp de sapte zile la loc intunecat. In fiecare zi, scoateti sticla, tineti-o cu ambele maini si vizualizati imaginea unui leu in savana.

Cum se plimba, cum ataca diverse vietuitoare, cum il ocolesc celelalte animale si fug imediat ce il simt. Dupa cea de a saptea zi, puteti trece la efectuarea ritualului in sine.

Luati o gura de vin ritualic - pe care l-ati dus la o biserica cu hramul Sfintei Treimi si l-ati trecut pe dinaintea a trei icoane diferite. Apoi luati o farfurie alba, aprandeti o lumanare si afumati fundul farfuriei, pana este complet negru. Cu un betigas, scrieti pe funingine numele celui pe care vreti sa-l dominati.

Spuneti: “Cum domina leul in savana, asa te domin eu pe tine, X”.

Nu trebuie sa rideti. Chiar daca sunteti o persoana slaba ca si constitutie, iar cel pe care vreti sa-l dominati este mare din punct de vedere fizic, puterile spirituale il vor face miel in mainile voastre.

Faceti ritualul de patru ori la rand, in patru zile consecutive, mereu la aceeasi ora, folosind patru farfurii diferite. Apoi mergeti si spargeti cele patru farfurii – puteti face asta si in casa, dar aveti grija sa nu ramana vreun ciob. Cioburile se arunca imprastiate in cat mai multe locuri.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro