Ritualul acesta este necesar tuturor. Pentru ca nu exista om care sa nu aiba greutati. La urma urmelor, toti trebuie sa ne ducem crucea, numai ca pentru unii este ceva mai greu. Ideal ar fi sa nu avem probleme, numai ca atunci nu am avea cum sa invatam ceva din viata. La urma urmelor, greutatile ne fac sa dam tot ce avem mai bun in noi, pentru a trece peste ele.

Aveti nevoie de putin pamant peste care a trecut un cal. Daca este dificil de procurat, va trebui sa faceti voi insiva o fotografie unui cal. De ce unui cal? Pentru ca este animalul care poarta orice greutate si o duce la destinatie, fara sa se supere, fara sa ceara nimic decat ceea ce ii ofera stapanul sau. Calul este un animal docil, de la care avem foarte mult de invatat.

Aprindeti o lumanare rosie si plimbati pamantul dintr-o mana in cealalta. Cat timp arde lumanare spuneti:

“Imi este foarte usor sa trec peste...” si spuneti greutatea care va apasa cel mai tare.

Apoi puneti pamantul intr-un saculet de canepa sau de piele si purtati-l asupra voastra. Repetati ritualul din 3 in 3 zile, pana cand veti depasi problema pe care o aveti.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro