Nu se recomanda a se savarsi decat in situatia in care sunteti siguri ca cineva a umblat cu farmece si descantece pentru a acapara dragostea cuiva. Si nici atunci nu e bine sa interveniti, daca celor doi le merge bine. Doar daca prietenul sau prietena voastra duce o viata pe care nu o merita.

Aveti nevoie doar de un betisor uscat si miere de albine. Ganditi-va timp de cateva minute ca faceti ritualul pentru a-i face un bine prietenului sau prietenei. Se rupe batul in doua si se spune, privind pe rand fiecare bucata in parte:

“Y (este numele persoanei de care vrei sa desparti pe cineva) sa aiba pe cap / Piele de drac / Sa aiba pe trup / Piele de lup / Sa aiba pe vine / Piele de caine / Sa aiba in gura / Doar venin si ura / Sa fuga X de ea ca de dracul / Sa se fereasca ca de lup / Sa se pazeasca ca de-un caine turbat”.

Apoi bucata de lemn “botezata” cu numele persoanei de care trebuie despartit cineva, se arunca in foc. Daca nu aveti soba, se pune pe ochiul de la aragaz pana arde complet.

A doua bucata se baga complet in borcanul cu miere in timp ce se spune:

“Despartirea de Y nu te va afecta, X ci va fi dulce ca aceasta miere”.

Apoi borcanul este ingropat cit mai departe de casa.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro