Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Razboiul nevazut » Puterea nevazuta a animalelor
Puterea nevazuta a animalelor

Toata lumea stie ce este acela un horoscop si la ce foloseste. Dar putini s-au intrebat de ce aproape fiecare zodie este asimilata unui animal? De ce nu unei pasari sau unui mamifer marin? Raspunsul este simplu. Pentru ca in spatele acelor alegeri au stat criteriile energetice terestre extrem de severe.

Chinezii au descoperit, cu mii de ani in urma, punctele energetice ale organismului (poate ca mai sunt si nedescoperite), precum si principalele meridiane energetice. Fiecarui meridian ei au asimilat un anumit organ din corp sau chiar un grup de organe. Dar inaintea chinezilor, pelasgii, cei care au trait pe teritoriul actualei Românii, considerau ca fiecare organ din corp era guvernat de cite un animal. Astfel, pentru spate era calul, pentru pieptul de femeie era vaca, pentru rinichi era lupul, pentru ficat era ursul, pentru ochi era vulturul, pentru par era oaia, pentru stomac era porcul, pentru organele genitale masculine era iepurele, pentru organele sexuale feminine era barza, pentru miini era acvila (a nu se confunda cu vulturul), pentru picioare era caprioara, pentru gura era pestele, pentru nas era ciinele, pentru urechi era pisica

Ritual pentru a avea picioare sprintene

A fost mereu practicat de catre femeile din vechime, atit pentru ele cit si pentru sotii lor. In vremurile respective, cele mai multe greutati erau pe seama femeilor, cele gospodaresti indeosebi si o gospodarie era mai frumoasa, mai avuta, mai plina cu de toate cu cit era femeia mai harnica. Asa ca cele mai multe dintre femei isi curatau trupul si sufletul prin practicarea unor ritualuri puternice, ajungind sa fie sprintene si pline de energie chiar la virste inaintate. Atunci se folosea o simpla bucata din pielea unei caprioare pe cand astazi, efectul este mult amplificat de folosirea unei poze in care apare in intregime caprioara. Cu o bucata de lina, luati ulei de la candela si, in timp ce priviti poza caprioarei, masati talpile, gambele si rotulele, spunind: “Picioarele mele sunt sprintene ca ale unei caprioare”. Masajul trebuie sa dureze minim 10 minute pe fiecare picior. Bucata de lana se va arunca de fiecare data dupa masaj, altfel oboseala nu se va duce. Ritual pentru a scapa de stres

 

Aveti nevoie de o lumanare albastra, de putin par de pisica, de un marker negru si de o bucata de placaj. Pisica are o capacitate aparte, aceea de a diminua stresul oamenilor. Priviti in jurul vostru si veti vedea ca cei care au in casa o pisica, nu sunt la fel de nervosi ca ceilalti. Puneti parul de pisica pe placaj, apoi aprindeti luminarea.

 

Picurati ceara peste parul de pisica pina cind acesta este acoperit de tot. Apoi lipiti restul luminarii de ceara turnata si lasati sa arda pina la capat, cind se va stinge singura. Apoi taiati placajul in patru parti egale, cu un fierastrau sau cu o pinza de bomfaier. Ingropati cele patru bucati in patru locuri diferite, departe unul de altul.

 

Timp de sapte seri, inainte de culcare, ginditi-va 20 – 30 de minute, la pisica de la care ati luat parul. Vizualizati cu atentie fiecare miscare a acesteia. Cum se misca, cum toarce, cum isi misca labele si capul, cum doarme, lipsita de griji, fie pe calorifer fie pe canapea. Starea de tensiune care va macina se va diminua treptat pina la disparitie.

Ritual pentru a indura mai usor greutatile

Ritualul acesta este necesar tuturor. Pentru ca nu exista om care sa nu aiba greutati. La urma urmelor, toti trebuie sa ne ducem crucea, numai ca pentru unii este ceva mai greu. Ideal ar fi sa nu avem probleme, numai ca atunci nu am avea cum sa invatam ceva din viata. La urma urmelor, greutatile ne fac sa dam tot ce avem mai bun in noi, pentru a trece peste ele.

 

Aveti nevoie de putin pamint peste care a trecut un cal. Daca este dificil de procurat, va trebui sa faceti voi insiva o poza unui cal. De ce unui cal? Pentru ca este animalul care poarta orice greutate si o duce la destinatie, fara sa se supere, fara sa ceara nimic decit ceea ce ii ofera stapinul sau.

 

Calul este un animal docil, de la care avem foarte mult de invatat. Aprindeti o luminare rosie si plimbati pamintul dintr-o mina in cealalta. Cat timp arde luminare spuneti: “Imi este foarte usor sa trec peste...” si spuneti greutatea care va apasa cel mai tare. Apoi puneti pamintul intr-un saculet de cinepa sau de piele si purtati-l asupra voastra. Repetati ritualul din 3 in 3 zile, pina cind veti depasi problema pe care o aveti.

Ritual pentru a avea un trup puternic

 

Barbatii si-au dorit dintotdeauna sa fie puternici. Un corp firav a insemnat o gura in plus de hranit, o persoana in minus in familie, care ar fi trebuit sa se ocupe permanent de cel mai nevolnic. De aceea, femeile isi doreau prunci puternici si sanatosi si stiau ca pentru asta au nevoie de un barbat pe masura.

 

Oricum, preocuparea pentru sanatatea si puterea copilului incepea inca de cind acesta era in pintecele mamei. Era ales animalul caruia copilul trebuia sa-i semene si erau efectuate ritualurile menite a-i conferi nenascutului, un drum bine ales. Fiecarui animal ii corespunde o anumita capacitate: ursul e cel puternic, vulpea e cea sireata, lupul e cel periculos, sarpele e cel intelept, cocosul e cel care stie sa se faca ascultat, caprioara e cea sprintena. Ursul a fost animalul ales pentru a guverna forta copiilor.

 

Pentru ca ursul este un animal linistit, care nu ataca decit atunci cind nu are incotro si care hiberneaza aproape jumatate din an in propriul barlog. Cum se spune, este un animal “casnic”. Aveti nevoie de putin par din blana unui urs sau de un os pe care acesta l-a ros. E simplu de procurat. Mergeti la gradina zoologica si sigur veti gasi par din blana in preajma custii. Iar daca ingrijitorii nu va vad, bagati printre gratii o tija metalica subtire, cu niste carne in capat.

 

Momiti ursul si dupa ce apuca carnea in gura, trageti inapoi tija. Saliva ursului a ramas pe bucata de carne. Cind ajungeti acasa aprindeti putina tamaie si aruncati deasupra firele de par din blana. Apoi dati pe deasupra pruncului sau pe deasupra pintecului de gravida, spunind de mai multe ori: “Puternic si linistit ca ursul sa fi copile”. Atentie, asta se poate face pina la virsta de maxim cinci ani. Daca pruncul are mai mult de cinci ani, ritualul nu mai are putere, intrucit energiile pe care urma sa le elibereze se inchid. Daca nu aveti par si aveti doar bucata respectiva de carne cu saliva, uscati-o bine de tot in cuptor, apoi farimitati-o ca pe o faina de oase. Presarati din acea pudra fie deasupra copilului fie deasupra pintecului femeii gravide.

Ritual pentru scapa de datorii

Cind aveti datorii si nu mai scapati de ele, cind veniturile nu reusesc, de nici un fel, sa acopere facturile pe care le aveti de achitat, apelati la spiritele superioare ca sa va avute. Aveti nevoie de o lumanare rosie, o bucata de lemn sau un placaj, de cateva cuie, o folie de plastic, putina miere de albine si o bancnota din cea mai mare valoare (daca folosi bancnote cu valori mai mici, pierderile vor fi stopate doar intr-o anumita pondere, corespunzator bancnotelor folosite.

 

Oricum, trebuie sa stiti un lucru, anume ca tot ce exista in Univers, este intr-un perfect echilibru. Si pentru ca voi sa scapati de datorii, trebuie ca altcineva sa se impovareze cu ele. Ungeti bucata de lemn cu putina grasime de porc si apoi picurati putina miere li de ea lipiti bancnota (sau bancnotele). Inveliti strans lemnul cu bucata de folie si fixati-o pe aceasta, cu ajutorul cuielor. Apoi aprindeti o luminare si cit timp arde, ginditi-va la toate datoriile pe care le aveti.

Aveti mare grija, nu va ginditi si cum sa scapati de ele sau ca veti intra in posesia unor sume de bani si le veti achita. Ginditi-va doar la datorii. Dupa ce luminarea arde complet, inveliti lemnul intr-o cirpa de culoare inchisa, apoi mergeti la o apa si puneti lemnul pe apa. Nu are importanta daca apa e un rau sau doar o balta. Spuneti de trei ori la rind: “Cum se duce bucata asta de lemn, asa sa mi se duca si mie datoriile, putin cite putin. Iar cind cineva va gasi lemnul si va lua banii, atunci datoriile mele sa treaca asupra lui”. Apoi plecati fara sa va mai intoarceti capul. Spiritele pe care ritualul le-a trezit vor sti sa gaseasca pe cineva asupra caruia sa indrepte datoriile pe care le aveti.

Ritual pentru a domina o persoana

Leul a fost dintotdeauna un personaj aparte printre animale. Pentru ca simpla lui aparitie producea deopotriva teama si respect. Desi multi dintre cei ce cunosc aceste randuri nu stiu, cu siguranta, acest amanunt, leul era simbolul care se regasea pe mormintele inaintasilor nostri. Mai exact, simboliza faptul ca respectivul murise liber sau viteaz, ca un leu. Ulterior, leul a fost preluat in heraldica unora dintre voievozii si apoi domnii români.

Pentru ritualul de influentare aveti nevoie de putin vin negru, miere de albine, cateva cozi de scortisoara si citeva fire de busuioc. Amestecati totul usor si lasati timp de sapte zile la loc intunecat. In fiecare zi, scoateti sticla, tineti-o cu ambele miini si vizualizati imaginea unui leu in savana. Cum se plimba, cum ataca diverse vietuitoare, cum il ocolesc celelalte animale si fug imediat ce il simt.

Dupa cea de a saptea zi, puteti trece la efectuarea ritualului in sine. Luati o gura din vinul ritualic. Apoi luati o farfurie alba, aprindeti o luminare si afumati fundul farfuriei, pina este complet negru. Cu un betigas, scrieti pe funingine numele celui pe care vreti sa-l dominati.

Spuneti: “Cum domina leul in savana, asa te domin eu pe tine, X”. Nu trebuie sa radeti. Chiar daca sunteti o persoana slaba ca si constitutie, iar cel pe care vreti sa-l dominati este mare din punct de vedere fizic, puterile spirituale il vor face miel in miinile voastre. Faceti ritualul de patru ori la rind, in patru zile consecutive, mereu la aceeasi ora, folosind patru farfurii diferite. Apoi mergeti si spargeti cele patru farfurii – puteti face asta si in casa, dar aveti grija sa nu ramina vreun ciob. Cioburile se arunca imprastiate in cit mai multe locuri.

Ritual pentru separarea a doua persoane

Nu se recomanda a se savirsi decit in situatia in care sunteti siguri ca cineva a umblat cu farmece si descintece pentru a acapara dragostea cuiva. Si nici atunci nu e bine sa interveniti, daca celor doi le merge bine. Doar daca prietenul sau prietena voastra duce o viata pe care nu o merita. Aseti nevoie doar de un betisor uscat si miere de albine. Ganditi-va timp de citeva minute ca faceti ritualul pentru a-i face un bine prietenului sau prietenei.

Se rupe batul in doua si se spune, privind pe rind fiecare bucata in parte:

“Y (este numele persoanei de care vrei sa desparti pe cineva) sa aiba pe cap / Piele de drac / Sa aiba pe trup / Piele de lup / Sa aiba pe vine / Piele de ciine / Sa aiba in gura / Doar venin si ura / Sa fuga X de ea ca de dracul / Sa se fereasca ca de lup / Sa se pazeasca ca de-un ciine turbat”. Apoi bucata de lemn “botezata” cu numele persoanei de care trebuie despartit cineva, se arunca in foc. Daca nu aveti soba, se pune pe ochiul de la aragaz pina arde complet. A doua bucata se baga complet in borcanul cu miere in timp ce se spune: “Despartirea de Y nu te va afecta, X ci va fi dulce ca aceasta miere”. Apoi borcanul este ingropat cit mai departe de casa.

Ritual pentru recistigarea increderii celor din jur.

I se poate intimpla oricui sa fie intr-o pasa mai proasta si sa se comporte aiurea, pierzind treptat increderea prietenilor, a colegilor, a cunostintelor. Si atunci sa nu va mai mirati daca intr-o zi, cind veti privi in jurul vostru, veti vedea un gol imens. Pentru ca oamenii ii ocolesc pe cei pe care nu se pot baza, pe cei usuratici. Nu va plingeti de mila, ci puneti mana si reparati ceea ce ati stricat.

 

Pentru acest ritual aveti nevoie de un peste viu, pe care il puteti lua de la pescariile care au si asa ceva. Pe citeva pietre mai maricele scrieti cu un marker permanent (din cel care nu se sterge): NEINCREDERE, LIPSA DE VOINTA, GELOZIE, NERVI, URA, SLABICIUNE OMENEASCA, DELASARE, NEPASARE, PARSIVENIE.

 

Puneti aceste pietre intr-un vas mai mare in care veti pune si pestele viu, luat de la magazinul cu specific. Nu acoperiti vasul, pentru ca apa sa se mai oxigeneze putin. Luati apoi putina miere si dati de trei ori de jur imprejurul vasului cu peste, pe trei linii paralele una cu cealalta.

 

Spuneti: “Cum se lipeste mierea de acest vas, asa sa se lipeasca neincrederea in mine, lipsa mea de vointa, gelozia, nervii, ura, slabiciunea omeneasca, delasarea, nepasarea si parsivenia din mine si din jurul meu de acest peste. A doua zi luati pestele si pietrele si aruncati-le intr-un rau, iar apa ramasa varsati-o in afara casei. Daca cineva este muscat de vreun animal Se intimpla frecvent ca cei mici sa fie muscati de cate un animal si din cauza asta sa prinda frica de acel animal. Ii puteti ajuta fara prea pare problema. Va trebuie doar putin par din animalul respectiv – nu trebuie sa fie de la cel implicat ci poate fi de la un alt animal din aceeasi rasa.

 

Aprindeti putina tamaie si aruncati deasupra firele de par, in timp ce spuneti: “Am prins dihania de par / Parul e prins de piele / Pielea e prinsa de carne / Carnea e prinsa de os / Iar osul e sanatos / Sanatos si voinic sa fie si X“. (cel muscat sau speriat de animalul respectiv). De regula animalele care musca sunt: ciinele, pisica, calul, porcul, sarpele. Daca cel mic a fost victima unei agresiuni a vreunei pasari, in loc de blana folositi citeva pene si spuneti: : “Am prins dihania de pene / Penele sunt prinse de piele / Pielea e prinsa de carne / Carnea e prinsa de os / Iar osul e sanatos / Sanatos si voinic sa fie si X“. Iar daca e muscat de sarpe sau o alta lighioana care nu are nici par si nici pene, spuneti direct: : “Am prins dihania de piele / Pielea e prinsa de carne / Carnea e prinsa de os / Iar osul e sanatos / Sanatos si voinic sa fie si X “. In acest caz aveti nevoie de un pieptane pe care sa-l treceti de citeva ori peste pielea animalului, cu toti dintii si pe toate fetele. Apoi pieptanati copilul muscat si rostiti cuvintele respective. Ritualul se face de trei ori pe zi, dimineata, la prinz si seara, in zilele de luni, miercuri si vineri.

Ritualul Pasarii Phoenix, pentru dominarea celor din jur

Sa-i domini pe cei din jur a fost visul omului de la facerea sa pe acest Pamint. Omul si-a dorit putere asupra lucrurilor si fiintelor care gravitau in jurul sau. Si de asta a profitat si dusmanul nevazut, diavolul. Pentru ca daca dominarea este o lege universala acceptata de toata lumea, dominarea pentru a face rau este impotriva legilor firii. De aceea trebuie sa aveti grija atunci cind faceti acest ritual, sa nu doriti raul celor din preajma voastra. Incercati sa nu cadeti in pacatul orgoliului, pentru ca totul se poate intoarce impotriva voastra.

 

Legendele vorbesc despre existenta Pasarii Phoenix care traia 700 de ani si care, in ultima clipa a existentei sale, lua foc si se transforma in cenusa. Din acea cenusa iesea un pui de Phoenix. Nu aveti impresia ca asta seamana fantastic cu vorbele “Cei din urma vor fi cei dintii”? Pentru ca aceste vorbe rostite de Mintuitorul Iisus sunt universal valabile si arata ciclul permanent al vietii. Faptul ca nu exista moarte ci doar un nou inceput.

 

Inainte de culcare aprindeti o lumanare mica, din cele folosite pentru momentele romantice, dar fara nici un miros specific. Asezati-va in genunchi, cu bustul gol (atentie, femeile nu au voie sa poarte sutien in acest caz). Cu putina crema mentolata (crema chinezeasca preferabil, dar e buna orice fel de crema de acest gen) frecati zona abdominala aflata la circa 5 – 6 centimetri sub buric. Puneti luminarea aprinsa la 1, 5 metri in fata voastra si priviti flacara. Vizualizati cum flacara arde in interiorul vostru, exact in zona amintita. Pentru asta o sa va ajute foarte mult crema mentolata, intrucit o sa va dea senzatia de rece exact asupra zonei respective.

 

Spuneti: “Oceanul meu de energie arde ca Pasarea Phoenix si renaste din propria sa cenusa. Focul launtric trezeste oceanul meu de energie si imi da putere asupra celor de linga mine”. E bine sa stiti doua lucruri. Primul este ca o data trezit, oceanul de energie nu mai poate fi inchis, iar folosirea abuziva a energiei sale poate cauza neplaceri serioase, ajungindu-se la imbatrinirea prematura a utilizatorului sau chiar la moartea sa. In al doilea rind, cei care au oceanul de energie deschis si-l pot stapini, pot controla activitatea fiintelor pe o raza de citiva metri de jur imprejurul lor, ajungind, in timp, pina la o raza de actiune de circa 10 metri. Nu incercati sa deschideti portile oceanului de energie mai repede decit trebuie, pentru ca nu veti sti sa controlati suvoiul de energie care va iesi de acolo. Faceti ritualul timp de sase luni, in fiecare seara, cite 10-15 minute. {ase luni din viata sunt o plata mica fata de beneficiile ulterioare.

Ritual pentru o decizie
importanta.

Nu intotdeauna suntem in stare sa luam o decizie. Si asta nu pentru ca nu am fi capabili, ci pentru ca, se poate intimpla sa nu stim ce e mai bine pentru noi sau cum sa facem ca decizia noastra sa nu-i afecteze pe cei dragi noua. Cea mai buna cale este aceea de a trezi lupul spiritual din noi.

 

Lupul a fost totemul stramosilor nostri, dacii si tinut la loc de cinste. Pentru ca acei “barbari” cum i-au numit cuceritorii romani, stiau sa se foloseasca de puteri necunoscute omului modern. Ei intelegeau ca zeii le-a dat putere asupra animalelor si ca prin asta isi pot stapini slabiciunile sau isi pot mari puterile. Dincolo de ceea ce unii dintre voi par sa stie, lupul nu e dusmanul omului. El ataca omul doar cind nu are incotro si doar cind trebuie sa se hraneasca. Niciodata un lup nu-si va ucide adversarul de dragul de a ucide, dar o data pornit la atac, nimic nu-l mai poate opri din drum. Tocmai de aceea, in momente de indecizie, trebuie activat sistemul energetic intern care sa ne ajute sa trecem peste momentele de cumpana.

 

Ritualul se va practica timp de 3 seri la rind, la orele 21. Aveti nevoie de o bucata de hartie alba, de forma patrata, pe care veti desena, stilizat, un soare cu 9 raze, cinci in partea de deasupra si patru dedesubt. Aprindeti putina tamaie si faceti sapte cruci deasupra soarelui de pe hirtie, apoi turnati ulei sfintit pe toata suprafata acesteia, intinzind uniform uleiul, cu degetul aratator al miinii drepte (aveti grija ca pe deget sa nu aveti nici un fel de bijuterie).

 

Uniti doua virfuri opuse ale patratului, obtinind un triunghi. Spuneti: “De dincolo de inceputuri, te chem pe tine, lup alb, paznic al spiritului meu, sa ma ajuti sa iau decizia cea mai buna”. Apoi uniti doua dintre unghiurile triunghiului (veti obtine un alt triunghi, mai mic) si repetati incantatia: “De dincolo de inceputuri, te chem pe tine, lup alb, paznic al spiritului meu, sa ma ajuti sa iau decizia cea mai buna”. Faceti asta pina cind foaia nu mai poate fi indoita. Apoi luati un vas curat si aprindeti foaia. Dupa ce arde, iesiti la balcon sau afara si suflati cenusa spunind: “Du-te cenusa cauta-mi lupul alb si trimite-mi-l”. Repetati ritualul timp de trei seri, mereu la aceeasi ora. In cea de a patra dimineata veti sti exact ce aveti de facut.

 

Trebuie sa fiti constienti ca gindurile din acea dimineata va vin de la paznicul spiritual si ca asa cum va spune el e cel mai bine pentru voi. Daca faceti altfel, o faceti pe raspunderea voastra si veti jigni si lupul alb pe care l-ati trezit si al carui sfat il ignorati. Asa ca trebuie sa aveti grija sa nu se razbune pe voi. In timpul celor trei seri de ritual, veti fi concentrati asupra plexului solar, pentru ca aceea este poarta energetica prin care va patrunde. Daca dintr-un motiv sau altul, intr-una din seri ati uitat sau nu ati ajuns la timp pentru ritual, acesta e semn sigur ca cineva va pune bete-n roate si ca nu vrea sa va mearga bine. Dar voi trebuie sa continuati ritualul, pentru a nu-i lasa pe dusmanii vostri sa triumfe.

Ritual pentru a opri birfele

De ce sa ne ascundem dupa degete, barfa este interesanta, dar atunci cind nu suntem noi subiectul sau. Dar cum roata se intoarce, nu trebuie sa fim uimiti daca ni se va plati, in timp, cu aceeasi moneda cu care i-am tratat si noi pe altii. Doar ca, uneori, ajungem sa fim subiect de barfa in gura rautaciosilor, fara sa avem vreo vina. Sau singura noastra vina este ca muncim din greu pentru tot ce avem si Dumnezeu ne da mai mult decit altora. Iar cum românul nu a putut niciodata sa priveasca cu ochi buni peste gardul vecinului si sa accepte ca acestuia ii merge mai bine, ajungem in timp pe buzele birfitorilor. Cineva trebuie, totusi, sa ii opreasca. Si cum noi nu putem sa controlam fenomenul, vom apela la fortele superioare de linga noi.

 

Aveti nevoie putina grasime de pasare, argila, o foaie de hirtie (sau o poza a persoanei respective, din care decupati doar capul). Amestecati bucata de argila cu putina apa si dati-i o forma concava, ca o mica farfurioara pentru pus scrumul de la tigari. Puneti pe fundul acesteia poza celui despre care stiti ca va vorbeste de rau si apasati putin ca sa patrunda in argila. Puneti grasimea de pasare pe foc, la topit, intr-un vas de metal. In timp ce aceasta se topeste, spuneti deasupra vasului: “Doar o gaina proasta cotcodaceste fara rost si fara sa stie ce spune. Ca ale unei gaini sunt vorbele lui X, fara temei si fara noima”. Apoi, dupa ce s-a topit grasimea (este suficient sa aveti citeva picaturi de grasime topita) luati vasul si turnati cu pipeta 12 picaturi de grasime peste fotografia persoanei respective. Spuneti la fiecare picatura: “Ia-ti inapoi vorbele X si tine-ti-le pentru tine. Tot ce ai spus in ianuarie... februarie...decembrie... despre mine, sa se intoarca impotriva ta”. Veti rosti numele lunilor in care v-a vorbit rau si veti turna cite o picatura de grasime pentru fiecare luna. Daca sunt doar 3 luni, le spuneti numele si turnati 3 picaturi, daca sunt 6 luni, le spuneti numele si turnati sase picaturi. Apoi apucati marginile micului vas de argila si uniti-le, sub forma unui bol, cu fotografia si grasimea de gaina in interior, astfel incit sa nu se verse, oricum ati intoarce bolul.

 

Atentie, nu veti folosi grasime de pui ci de gaina! Luati bolul si puneti-l pe un vas – de orice fel – apoi bagati-l la cuptor, la flacara mica. Lasati-l acolo pina se intareste, dupa care il scoateti si-l ingropati undeva unde credeti ca nu va umbla nimeni. Puteti folosi pentru asta si un ghiveci din casa.

 

Puteti face ritualul nu numai pentru a astupa gura barfitorilor ci si pentru a-i face pe dusmanii vostri declarati sa fie priviti cu suspiciune de cei din jur si nimeni sa nu mai aiba incredere in ei. Veti proceda la fel, cu deosebirea ca in loc de grasime de gaina veti folosi grasime de cocos. Cand puneti grasimea topita peste poza sa spuneti: “Cum trimbiteaza cocosul toata ziua, asa sa iti trimbitezi tu, X, nereusitele si minciunile fata de toata lumea, fara sa te poti opri. Si nimeni sa nu te mai creada orice ai spune, nici in ianuarie (si turnati o picatura, nici in februarie (mai turnati o picatura, s.a.m.d). Sa ajungi de risul oamenilor, asa cum ai vrut tu sa ma faci pe mine de risul lor”. Se procedeaza la fel in continuare.

Ritual
arhaic pentru a vindeca tusea Ritualul este practicat din cele mai vechi timpuri si intotdeauna a avut efect. Ai nevoie doar de doua felii de paine neagra, untura de porc si un fir de par din capul celui bolnav de tuse. Se ung cele doua felii de piine cu untura - untura va fi din cea in care ati prajit, in prealabil ceva carne, fara condimente. Puneti firul de par intre cele doua felii si apoi dati unui ciine de pe strada sa le manince. Spuneti: “Maninca ciine si fie ca X sa fie sanatos (sanatoasa) iar tu bolnav”.

Ritual
pentru visarea ursitului

Sunt nenumarate si foarte eficiente. Pentru acesta aveti nevoie doar de un ou de gisca, de sare grunjoasa si de putin busuioc. In ziua respectiva nu se maninca nimic pina seara. Se va bea doar apa sau aghiazma. Fierbeti oul tare, apoi curatati-l si taiati-l in doua. Scoateti galbenusul si puneti-l pe busuioc. In golul din albus puneti sare si mancati.

 

Dupa aceea nu aveti voie sa beti apa de nici un fel pina dimineata, la 05.00. Noaptea veti visa ca un barbat (o femeie) va da o cana cu apa. Este viitorul vostru iubit (iubita). Cand va treziti de dimineata,dati galbenusul unei pisici sau unui caine sa-l manince. Daca animalul il va minca, visul se va implini.

Ritual pentru anihilarea rautatii unei persoane

Una dintre deosebirile dintre oameni si animale este aceea ca animalele nu fac rau altor animale decit atunci cand trebuie sa supravietuiasca. Omul insa si-a facut o credinta din a face rau semenilor sai. Nu pentru a se razbuna, ci conform principiului “sa moara si capra vecinului”. Adica, daca noi nu avem, de ce sa-l lasam pe altul sa se bucure?

 

Unii au ajuns, pur si simplu, sa fie fericiti numai cind se uita la nefericirea altora. De astfel de oameni trebuie sa ne ferim si trebuie sa incercam sa nu ne comportam ca ei, pentru ca asta inseamna sa ne impotrivim ordinei firesti a vietii.Pentru ritualul in sine aveti nevoie de trei pene de cocos, trei pene de giscan, trei pene de curcan si trei fire de busuioc. Toate penele se leaga intre ele cu un fir de lina rosie. “Leg cocosul si giscanul si curcanul laolalta si o data cu ei leg si rautatile lui X”. Apoi penele sunt prinse de manunchi cele trei fire de busuioc, cu ajutorul unui lantisor de argint pe care l-ati tinut cel putin sapte zile la git. Spuneti: “Cu ajutorul argintului leg rautatea lui X”. Ritualul se va face doar intre orele 05.00 – 07.00, in oricare zi a lunii.

Eliszar


Adauga link partener | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | I love games I love games | Jocurile mele Jocurile mele | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • A fost o data un blog
 • Diana, zeita dorintelor tale secrete
 • Povestea jocurilor mele
 • Totul despre Avon
 • lenjerie
 • SXC photos
 • Totul despre Dragoste
 • TUK TUK
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Travelers Way
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon