Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Imprimeuri florale si multe culori. Este stilul actualului sezon. Asa ca, indiferent daca tu crezi in puterea si mireasma florilor, obligatoriu le vei folosi in ceea ce pui pe tine. Nu lasa sa treaca acest sezon fara a aborda un stil natural.

Bluza, fusta, rochie, accesorii, toate vor fi de inspiratie florala. Este ceea ce in strainatate a fost denumita miscarea flower-power si ceea ce voua nu trebuie sa va lipseasca, in acest an, din garderoba. Va fi un an al romantismului, al aducerilor aminte de cei mai frumosi ai ai vostrii. Asa ca fii romantica, din nou si imbraca rochii largi, vaporoase, imprimate cu flori mari. Si nu te mira daca vei starni admiratia celor din jur si dorinta barbatilor – in fond, ce barbat nu a visat, cel putin o data, sa faca dragoste printre flori de camp?!

Revenind la stil, poti sa te joci cu proportiile, purtand o camasa sport cu flori mari la un taior normal dar imprimat, de asemenea, cu multe flori. Cei din jur va vor admira cu siguranta.


Fii indrazneata, combina forme si culori intr-un mod  cat mai inedit. Rigiditatea formelor geometrice, combinate cu delicatetea florilor te face sa te simti altfel, diferita, in sensul bun al cuvantului. Schimba-ti stilul. Poarta rochii Baby Doll cu imprimeuri florale, adopta un stil hippie...

Apoi flori pentru plaja. Nu uitati de imprimeul floral pe costumul de baie. Bikini cu flori sunt foarte sexy, va ajuta sa emanati sexualitate prin toti porii.

Si nu in ultimul rand, accesoriile inflorate. Esarfa, poseta sau bijuteriile trebuie sa fie la moda. Asa ca orice imprimeu floral pe unul dintre aceste accesorii este binevenit. Succes! Si flower-power sa fie cu voi, doamnelor!

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro