Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Locatarii unui bloc din Ferentari sunt terorizati de sobolani uriasi

Daca pana in urma cu 10 ani, mutatiile genetice erau doar subiecte pentru filmele de groaza si cartile SF, in ultima vreme asistam la un val de “realizari” in domeniu. Incrucisari de gene de la aceeasi specie, incrucisari de specii diferite si chiar interventia genomului uman asupra diverselor plante si animale. Intr-un cuvint, se apropie ziua in care incercarile noastre de a ne substitui lui Dumnezeu, se vor intoarce impotriva noastra.

Intr-o scrisoare primita pe mail din partea unei asociatii de proprietari din Ferentari, ni se aduce la cunostinta faptul ca oamenii sunt terorizati de sobolani. Nimic deosebit in afara faptului ca sobolanii sunt mai mari decat o pisica si ca au blana brun-roscata.

“Am chemat de nenumarate ori de la deratizare, au acoperit toate gaurile care se vedeau si au dat cu otravuri, dar la cateva zile apareau din nou”, afirma doamna Virginia Toader, presedinta asociatiei. Toti sunt speriati de marimea sobolanilor si au ajuns chiar sa se teama sa doarma noaptea, de frica rozatoarelor uriase.

“La mai multi locatari le-au ros zidul de la canalizare si au intrat pe acolo. Avem o doamna la etajul sase, i-au omorat canisul. A auzit ea urletele cainelui si s-a dus repede in dormitor sa vada ce se intampla. Si cand a intrat s-a infricosat. O duzina de dihanii erau deasupra catelului si il mincau”.

Nici cu mancare otravita nu au reusit sa scape de ei, desi mancarea disparea din locurile unde era pusa. Au incercat oamenii si cu pisici, dar dimineata, cand au intrat in boxe, pisicile erau catarate pe conducte, cu parul zbirlit si pline de muscaturi. Au sarit, efectiv, pe oamenii care au patruns in subsol si au fugit care incotro. La ora actuala oamenii se tem sa mai mearga in boxe. Au incercat sa inunde totul si au lasat asa saptamani intregi apa de un metru la subsol, dar sobolanii par a se simti in largul lor.

“Cand mergeam sa verificam, ii vedeam cum sageata apa dintr-o parte in cealalta a boxei”.

 

Oare asa arata sobolanii din Ferentari?!

Nimeni nu intelege cum e posibil ca niste rozatoare sa atinga dimensiunile acelea, asa ca imaginatia isi spune cuvintul si in aceasta problema. Unii spun ca sunt animale scapate dintr-un laborator de experiente genetice, altii spun ca din cauza radierii au ajuns la marimea respectiva, iar altii spun ca e vorba, fara doar si poate, de o noua specie de animale. Oricum, locatarii s-au adresat tuturor forurilor de stat si pana la solutionarea problemei incearca sa pranda de viu un sobolan. Pentru ca stiu ei, din vechime, ca daca prinzi un sobolan si ii infigi un ac in cap, acesta se intoarce in cuib si isi ucide semenii. Problema e ca deocamdata nici una din metodele de prandere nu s-a dovedit a fi buna.

Eliszar

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro