Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Nativii din aceasta zodie sunt asemenea animalului pe care il intruchipeaza. Adica siguri de ei, puternici, traind doar pentru a domina si neacceptind vreodata propuneri sau sugestii din partea celor care se considera egali cu ei.

Gustul pentru dominatie insa este si slabiciunea Leilor. Daca puterea lor se manifesta prin acte de generozitate, de cele mai multe ori ea este impinsa dincolo de limitele extreme si trezeste un orgoliu care nu poate fi de ajutor celor nascuti in aceasta zodie.

Mirosurile apreciate de Lei sunt cele de santal, trandafir sau mosc. Adica mirosuri puternice, care ii fac pe Lei sa se simta in mediul lor.

Cei care vor sa intre in gratiile unui Leu,  trebuie sa foloseasca un parfum cu miros de vanilie sau tuberoza. Raspunsul este garantat, iar Leul va renunta la libertatea lor pentru a se gudura ca un catelus in preajma voastra.

In ce priveste perceptia Leilor, acestia sunt persoane puternic auditive, gata mereu sa impresioneze prin ragetul lor, aratand tuturor ca ei sunt regi si toata lumea trebuie sa li se supuna.

Auditivii sunt motivati de cuvinte care se adreseaza acestei senzatii, ca: “ai auzit ce s-a intamplat?...”, “am auzit ca…”, “zgomotele de atunci”.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro