Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Legitimat pe strada de politisti-fantome

La ora actuala nimeni nu se mai indoieste de existenta fantomelor, a strigoilor sau a altor forme de manifestare, mai mult sau mai putin violente, a spiritelor de langa noi. Doar ca, de cele mai multe ori, ne dam seama ca am intilnit un spirit abia dupa ce acesta a disparut. Si atunci ne gandim la ce am vorbit cu el sau ce am fi vrut sa-l intrebam.

Aparitie ciudata

Alin Butiseaca are 31 de ani si locuieste in Rahova. Pe 17 decembrie se indrepta catre Piata Roseti unde, la un restaurant micut, avea loc petrecerea firmei unde lucra. “Eram pe Hristo Botev cand o patrula de politie m-a oprit si m-a legitimat. Am vrut sa le arat buletinul, pe care-l purtam mereu la mine, dar de data asta buzunarul era gol. M-am scuzat si le-am spus politistilor ca, probabil, l-am uitat acasa”. Dar cei doi politisti nu au acceptat explicatia lui Alin si i-au oferit doua alternative: urma sa mearga cu ei la sectie pana i se lamurea problema sau se ducea cu politistii acasa, dupa buletin. Cum verificarile pot dura mai multe ore si mai era si vineri seara, barbatul a oprit un taxi si s-a urcat cu politistii in el. Cand au ajuns la destinatie, politistii s-au oprit in fata scarii si i-au spus sa se grabeasca si sa coboare mai repede cu actul de identitate. “Am luat liftul si am urcat la etajul unde locuiesc. Dar inainte de a baga cheia in broasca, m-a izbit un puternic miros de gaze. Am crezut ca e de la vecini, dar imediat ce am deschis usa, am simtit ca mirosul era de la mine din apartament. Am lasat cateva minute usa de la intrare deschisa apoi, fara sa aprind lumina, mi-am pus haina la nas si am fugit in bucatarie unde am deschis imediat geamul si am oprit gazele...”.

“Acele aparitii mi-au salvat casa”

Ce se intamplase, de fapt? In ziua respectiva cei de la gaze avusesera de remediat o defectiune, motiv pentru care gazele fusesera oprite mai multe ore. La un moment dat, Alin a vrut sa-si incalzeasca ceva de mancare. Atunci a deschis un ochi de la aragaz si a uitat sa-l mai inchida. Apoi, cand gazele au inceput sa functioneze, lipsa flacarii de la aragaz a dus la acumularea de gaze in apartament. “Sunt convins ca daca nu ma intorceam, sarea in aer apartamentul. Mi-am adus aminte la un moment dat de politistii de jos si am inceput sa caut buletinul pe care, lucru ciudat, l-am gasit in haina pe care o aveam pe mine si unde mai cautasem fara succes. Am coborit ca sa rezolv problema, dar politistii nu mai erau jos. Voiam sa le multumesc pentru vigilenta lor si pentru ca-mi scapasera casa de la dezastru”. Ulterior evenimentului, Alin a incercat sa afle de la ce sectie erau cei doi politisti si atunci a aflat ca oamenii legii nu se plimba cu taxiul ca sa legitimeze cetatenii, mai ales in zone atat de indepartate de obiectivul lor. “Nici acum nu stiu ce s-a intamplat cu adevarat. Uneori am impresia ca am visat. Altii spun ca am intilnit niste fantome. Indiferent ce anume a fost, acele aparitii mi-au salvat casa si poate chiar viata”.

Eliszar

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro