Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Racul, Scorpionul si Pestii, ca semne de apa, au o karma legata de problemele afective, din cauza ca in vietile anterioare nu au putut sa-si controleze emotiile, facand gesturi disperate, reprobabile, de neiertat. Toti nativii din aceste zodii trebuie sa se autocontroleze, sa-si disciplineze emotivitatea, sa controleze elementul apa care incearca sa-i perturbe, care incearca sa le distruga echilibrul, care incearca sa le orienteze emotiile in scopuri negative, facand in asa fel incat situatiile sa devina incontrolabile, sa-si piarda puterea de autocenzura care i-ar ajuta sa evolueze.

Spre exemplu, apa le transforma dragostea in obsesie, impingandu-i la gesturi necugetate fie din gelozie fie din dorinta de a-si controla partenerul. Mai mult, apa ii face foarte sensibili la vorbele celor din jur, dandu-le impresia ca sunt atacati verbal, ca sunt jigniti si determinandu-i sa porneasca o riposta impotriva celor care le-au declansat aceste trairi.   

Cei din Berbec, Leu si Sagetator, ca semne de foc, trebuie sa-si accepte individualitatea, permanenta, faptul ca moartea nu intrerupe sirul vietii care este vesnica. Ei au probleme legate de karma evolutiei individuale. Asta pentru ca, de regula, nativii acestor zodii cred ca viata este unica si se sfarseste prin moarte, ca dupa moarte nu va mai exista nimic altceva si ca fiecare eu se volatilizeaza in univers, devenind substanta, parte a universului din care s-a nascut.

Nativii vor trece printr-o serie de transformari, dar nimic nu le va afecta unicitatea. Aceste trei zodii sunt unice, sunt deosebite, sunt exemplul evolutiei umane si spirituale, al transformarilor profunde pe care un om le poate suporta intr-o viata ca sa evolueze. Fiecare nativ trebuie sa se descopere, sa-si descopere calitati ascunse, capacitati pe care nici macar nu si le banuia. Nu va asteptati ca asta sa se faca de pe o zi pe alta, pentru ca drumul este lung si anevoios si transformarile se petrec, in special, dupa varsta de 35-40 de ani, atunci cand entitatea, privind in urma, isi da seama ca a acumulat destula experienta in multe domenii si ca aceasta experienta o poate ajuta sa faca un mare salt, in special spiritual dar legat strans de viata materiala.

In acel moment nativii trebuie sa se deschida catre ceilalti, sa invete sa comunice la nivel inalt, sa-si accepte pozitia de lider si sa faca in asa fel incat din acea pozitie sa-I ajute pe cei din jurul sau. Asta este karma celor trei zodii, asta este lectia pe care trebuie sa si-o insuseasca in timpul vietii si pentru care au venit aici.

Gemenii, Balanta si Varsatorul, ca semne de aer, au o karma legata de spirit. Nativii acestor zodii sunt persoane libere, flexibile, independente. Din pacate, aceasta independenta le joaca de regula feste, le intinde capcane, ii face sa savarseasca greseli in special de natura intelectuala. Foarte comunicativi si siguri pe ei, cei din Gemeni, Balanta si Varsator au de indreptat greseli majore din vietile anterioare. Siguri pe ei, convinsi ca “tot ce zboara se mananca” si ca ei nu fac niciodata greseli ci doar alegeri bune pentru momentul respectiv, nativii celor trei zodii au adoptat, in vietile anterioare, principii si idei abstracte, in ideea ca astfel vor reusi sa fuga de responsabilitatile vietii.

Cel mai mare defect al lor este orgoliul, din cauza carora pot fi condamnati la alte si la alte vieti, ducand o munca de Sisif pana in momentul in care inteleg care-i rostul lor. Ei trebuie sa treaca de teama ca intr-o relatie isi pierd independenta, trebuie sa accepte libertatea alaturi de partenerul sau partenera de viata si trebuie sa invete sa-si asume responsabilitati, sa nu mai arunce povara pe umerii celor din jur, sa imparta gustul amar al esecului si sa se ridice dupa aceea, lasand orgoliul deoparte, pentru a merge mai departe.

Un nativ din Gemeni, Balanta sau Varsator trebuie sa-si invete lectia karmica doar alaturi de un partener. Asta nu inseamna sa se casatoreasca de dragul de a o face, crezand ca astfel karma lor este rezolvata. Trebuie sa invete sa dea iubire si mai ales sa invete sa accepte dragostea partenerului sau partenerei, fara sa se teama ca asta le va stirbi cu ceva independenta. Si mai trebuie sa-si modifice conceptul de independenta, pentru ca independenta nu inseamna sa-si neglijeze partenerul ori partenera, ci trebuie sa fie o notiune spirituala. Cand vor intelege asta, sunt la jumatatea lectiei karmice pe care o au de invatat.  

Taurul, Fecioara si Capricornul sunt inclinate catre experientele multiple. Puternici, acesti nativi muncesc dincolo de orice limite, incercand – si de regula reusind – sa-si construiasca o viata prospera. Din pacate, in timpul acestor munci fizice, pierd din vedere aspectul spiritual al existentei lor. Taurul munceste fara sa se intrebe daca merita sau nu, doar ca sa arate ca are capacitatile respective, ca poate orice si oricand.

Fecioara se pierde in detalii iar cel din Capricorn ignora, pur si simplu, sensul spiritual al vietii. Toti acesti nativi au cazut in capcana materialismului, folosind tot ceea ce li s-a dat in vietile anterioare ineficient, in scopuri obscure, urmarind sa dobandeasca doar averi imense si uitand de propria lor evolutie spirituala. In viata actuala, nativii celor trei zodii trebuie sa descopere sensul spiritual in fiecare munca pe care o depun, trebuie sa inteleaga finalitatea spirituala a propriei evolutii materiale, pornind de la faptul ca in moarte nu vor lua cu ei nimic din averea materiale ci doar ceea ce au dobandit spiritual.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro