Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Inchirierea de fantome

Oamenii ingeniosi pot scoate bani din orice. Si o fac, fara sa le pese de vorbele invidiosilor sau de comentariile negative din mass media. La urma urmelor, banii nu au miros, dar au valoare.

Conform statisticilor, Anglia este tara cu cele mai multe fantome pe cap de locuitor. In pus, mare parte din turistii care poposesc pe malul Tamisei vor neaparat sa locuiasca fie intr-un castel bintuit fie intr-un conac care are o fantoma veche de sute de ani. Acesta este si motivul pentru care, o firma si-a ales ca obiect de activitate... inchirierea fantomelor.

Esti proaspat intreprinzator si ai construit o vila pentru turistii straini? Atunci iti dublezi sigur profitul daca ai si o fantoma care sa-ti bintuie imobilul. Contra unor sume mari de bani, firma de inchirieri asigura serviciile dorite. Folosind aparatura de ultima ora, video si audio, firma “creeaza”, la cererea clientului, un anumit tip de fantoma. Care poate fi femeie sau barbat, din trecut sau din zilele noastre, imbracat intr-un anumit fel, avand un comportament pasnic sau unul violent. In plus, legendele fantomelor sunt originale si sunt raspindite nu doar local ci si prin intermediul mass media.

Mai mult, in functie de banii clientului, pot fi create chiar manifestari de poltergeist. Astfel, turistul care doarme intr-un castel proaspat bintuit, se poate trezi la miezul noptii cu o fantoma violenta care il ataca si-l arunca, pur si simplu din pat, de pe scaun, chiar ii poate provoca unele leziuni, deloc periculoase insa. Si nimeni nu se intreaba daca patul a fost proiectat special pentru a declansa aruncarea sau daca zgirieturile nu cumva au fost provocate artificial, cu ajutorul unor minuscule cirlige adaptate tapiteriilor de pe pereti. Ideea e ca toata lumea este multumita, iar vestea despre fantome se va raspindi mai repede ca cea despre vizita rginei la diverse institutii de stat sau particulare.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro