Caracterul duplicitar al Gemenilor nu trebuie sa ne faca sa nu avem incredere in cei nascuti sub acest semn din horoscop. Pentru ca ei nu duc o viata duplicitara, ci o viata dubla.

Asta inseamna ca Gemenii sunt in stare sa duca, in acelasi timp, doua tipuri de viata, complet paralele. Si culmea, se pot dedica integral ambelor vieti.

Asta pentru ca, in general, Gemenii se plictisesc repede de aceleasi chipuri pe care le vad zilnic, de aceleasi idei si conceptii, fapt care ii determina sa fie intr-o permanenta schimbare, sa-si asigure permanent libertatea de a alege in orice moment..

Mirosurile tropicale de mandarine sau portocale, cele clasic de trandafir sau cel exotic de iasomie, sunt tot atatea parfumuri care trezesc simturile Gemenilor.

Auditivi pina la ultimul neuron, nativii din aceasta zodie sunt miscati de povestile de dragoste, de intamplarile romantice, asteptind toata viata cavalerul pe cal alb sau printesa visata. Auditivii sunt motivati de cuvinte care se adreseaza acestei senzatii, ca: “ai auzit ce s-a intamplat?...”, “am auzit ca…”, “zgomotele de atunci”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro