Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Februarie 11, 2009, 02:00:37
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Seriale TV
| | |-+  1001 de nopti (Binbir Gece) de la KanalD
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: 1001 de nopti (Binbir Gece) de la KanalD  (Citit de 1175 ori)
povestitorul
Newbie
*

Vezi Profilul WWW
« : August 24, 2008, 12:48:20 »

Serial "1001 de nopti"(Binbir Gece) este o poveste despre o Seherezada moderna. Nu este o telenovela, este o poveste de iubire in mai multe episoade. Serialul a inceput in 2006 si este deja la episodul 66. La noi ruleaza pe KanalD si a ajuns la episodul 37.

Episodul 37 se incheie cum in momentul in care Sehrezat face primii pasi pe trotuar, o mina barbateasca o prinde de brat, barbatul fiind Onur. In acel moment Sehrezat se smulse din mina lui si ii ceru pe un ton serios sa o lase in pace, insa Onur, ca un barbat adevarat si  pe desupra si indragostit, ii replica ca o iubeste si ca nu o va mai lasa nicodata din mina.

Melodia http://www.youtube.com/watch?v=VntBJVBow28 de inceput a filmului 1001 de nopti e o melodie destul de trista dar foarte frumoasa. Toate episoadele in limba romana de la 1 la 30 le puteti vedea la http://www.youtube.com/profile_videos?user=TRU23JHONNY.

Ultimele episoade mie imi par cam trase de par ... adica se lungeste si complica actiunea intr-un mod cam nefiresc. Voi ce parere aveti despre Sehrezat si Onur? vi se par reali?

Memorat
gabytza
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 25, 2008, 03:35:38 »

Eu cred ca ar trebui sa se numeasca 1001 de tampenii... sigur, o sa spuneti ca turcii nu au experienta de telenovele... pai atuncea de ce se apuca de lucruri la care nu se pricep???
Memorat
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 25, 2008, 03:37:39 »

Mie imi place foarte mult serialul. Estre inspirat din viata reala, nu ca serialele americane. Imi pare rau doar ca nu l-am prins de la inceput si am pierdut o gramada de episoade. Daca stie cineva cum pot sa le vad, v-as ramane datoare...:-)
Memorat
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 25, 2008, 03:41:01 »

Ammm gassiiiiiiittttt... cine e interesat sa intre pe www.news2y.com - e un site micut de stiri dar au si episoade din Binbir Gece... sunt povestite si au si imagini... macar poti citi ce s-a intamplat in unele episoade... Interesant...
« Ultima modificare: August 25, 2008, 03:49:48 de către Laura » Memorat
printesa
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 28, 2008, 04:06:20 »

Eu cred ca ar trebuie sa se numeasca 1001 de ore pierdute in fata televizorului. ;D
Memorat
anto
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Februarie 10, 2009, 03:06:46 »

ce este asta? telenovela? veacz ...va recomand discovery(cu siguranta o alegere mult mai buna)  :)
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.