Persoane reci si calculate, nativii cu horoscop in Fecioara sunt foarte minutiosi si chiar exagerat de activi atunci cind au ceva de lucru. Dorinta permanenta de perfectionare si discretia sunt doua atu-uri ale lor. Uneori discretia este impinsa dincolo de prietenie si se transforma in tradarea legamantului de amicitie.

Adica Fecioarele sunt in stare sa tina pentru ele un secret care poate schimba viata prietenilor sai, doar pe principiul casecretul nu le apartine si deci, nu-l pot impartasi altcuiva.

Cu toate acestea, dincolo de raceala pe care o percep ceilalti din partea nativilor din aceasta zodie, in realitate acestia ard pe dinauntru, dar focul lor e unul calculat, urmand sa obtina si avantaje de natura materiala si financiara. Eleganta este un alt atu al zodiei, iar fanteziile ii pun, uneori, in pericol, planurile. Ceea ce vrea un nativ din Fecioara este siguranta unui camin, iar pentru a obtine asta este in stare de orice.

Parfumurile puternice si proaspete pot face ravagii intr-o Fecioara. Daca mirosurile de lacramioare sau micsunele dau o senzatie de siguranta, cele de piersici, portocalecele si trandafir trezesc pasiuni aprinse, iar cele de de santal, iasomie sau liliac iti ofera pe tava inima si trupul unui nativ din Fecioara. Vizuali perfecti, Fecioarele sunt atrase de tot ce e nou,  modern, de calitate. Vizualii sunt activati de imagini, peisaje sau cuvinte care se adreseaza perceptiei ochiului: “vezi ce s-a intamplat?...”, “uita-te acolo…”, “uite ce a patit…”, vad ca esti foarte destept…”, “am remarcat ca…”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro