Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita
Semn de Pamant, guvernat de Mercur, fecioarele sunt persoane introvertite, inteligente si comunicative, cu o abilitate deosebita in comunicare si oratorie, ducand siretenia dincolo de limitele sale normale. Instabili si superficiali, Fecioarele au in ele samanta tradarii: este suficient ca acea samanta sa intalneasca pamantul propice pentru a incolti.
Zilele sale norocoase sunt 4 si 8, dintre zilele saptamanii miercurea fiind cea mai prielnica pentru Fecioare. Timida din fire, Fecioara se impune cu greu in fata celorlalte zodii, multumindu-se insa sa culeaga roadele materiale ale analizei lor. Pentru a obtine ceea ce vor, recurg adesea la tertipuri, la siretenie, isi pun inteligenta sa teasa planuri si intrigi care sa-i ajute sa-si invinga adversarii, mai ales daca acestia sunt persoane cu un carácter energic, temperamental.
Saritoare, isi ajuta mereu prietenii, dar nu o data, in situatii extreme, isi pierde controlul de sine, devine cicalitoare, chiar nervoasa. Muncitoare prin excelenta, se mandreste cu rezultatele muncii sale si poate ocupa slujbe bune in special in domeniul administrativ.
Din pacate, vitalitatea unei Fecioare este redusa, chiar daca sanatatea este excelenta. Intotdeauna cand are o problema de rezolvat alege din mai multe solutii si alege bine. Gandeste clar, precis si rece, prevede totul dinainte, iar cand apare o situatie imprevizibila se pierde cu firea si se dezechilibreaza. Ii plac lucrurile clare, regulile trasate, precise, ordonate, urand deopotriva incertitudinea si spontaneitatea, aceasta din urma atragandu-i atentia asupra propriilor sale neputinte.
Caracterul Fecioarelor este de o moralitate profunda, acestia impunand respect prin onestitatea si tinuta lor, mai ales ca niciodata nu cer altora sa respecte alte reguli decat cele pe care ei insisi le respecta. Isi cunosc limitele si nu-si asuma niciodata riscuri, indiferent despre ce este vorba.
Barbatul Fecioara adora femeile echilibrate, constante, care ii confera siguranta. Iubeste sincer, chiar daca un pune pasiune, iar cariera si castigurile materiale il vor determina sa-si cam neglijeze partenera, aceasta cautand in alta parte ceea ce nui se ofera.
 
Femeia Fecioara este rece, calculata, fara a face vreo mare pasiune. Isi va alege partenerul dupa o matura chibzuinta si il vrea perfect, muncitor si fara vicii.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro