Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

 

Ambitiosi si idealisti, nativii cu horoscop in Capricorn sunt foarte devotati persoanelor dragi, renuntand de multe ori la libertatea proprie pentru a-i face pe ceilalti fericiti. Cu toate acestea, increderea in oameni trebuie sa-i raneasca de foarte multe ori in viata.

Mult prea idealisti, nativii din Capricorn sunt usor de condusi daca li se da senzatia ca ei sunt centrul universului, personalitati unice.

Un Capricorn se daruieste cu totul persoanei iubite dar la fel de bine, uraste cu toata fiinta sa pe cel care i-a facut rau, urmarindu-l in viata, pandind momentul in care sa loveasca.

Cei ce cunosc caracterul Capricornilor, pot sa le indrepte in anumite directii energia debordanta a acestora.

Persoane preponderent auditive, sunt stimulati mai mult de gesturi decat de cuvinte. Aromele picante, usor umede si intepatoare, va ajuta sa treziti senzatiile unui Capricorn, iar parfumurile de iasomie si mosc, fac dintr-un Capricorn sclavul dorintelor voastre, stimulindu-i dorintele erotice. Cei care vor ca un Capricorn sa capituleze neconditionat in fata asalturilor sentimentale, trebuie sa foloseasca o combinatie de violete si trandafiri, cu un usor iz delicat de busuioc. Iar daca in camera ard si cateva betisoare de santal sau lumanari de vanilie, rezultatele vor fi dincolo de asteptari.

Auditivii sunt motivati de cuvinte care se adreseaza acestei senzatii, ca: “ai auzit ce s-a intamplat?...”, “am auzit ca…”, “zgomotele de atunci”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro