Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

 

Dominatia lui Saturn va amplifica toate aceste caracteristici ale Capricornului, facand din el un patimas in ambele sensuri.  Ziua de bun augur este cea de sambata, iar numerele norocoase sunt 1 si 3.

Un Capricorn “organizeaza” si “foloseste” – acestea sunt tendintele zodiei care vor face ca, in timp, un nativ sa fie remarcat de cei de la locul sau de munca sau de cei unde isi desfasoara activitatea in general.

Pentru ca este perseverent, Capricornul se va dedica unui anumit domeniu, incercand sa obtina rezultatele cele mai bune, sa se ridice pe scara sociala, nu prin relatiile sale ci prin propriile eforturi si prin propria sa munca. Pentru ca nu da inapoi in fata greutatilor, la un moment dat Capricornul poate ajunge in varful piramidei, poate obtine functii inalte si poate atinge idealuri profesionale inalte.

Cu un profund simt al datoriei si o constiinta puternica, Capricornul va sti mereu sa se organizeze si sa organizeze, sa aplice disciplina cea mai potrivita si siesi dar si celor din subordinea sa, sa ii impulsioneze pe subordonati si pe colegi, dand un exemplu personal chiar sefilor sai ierarhici.Meticulozitatea il face sa se irite in fata miscarilor dezordonate, impulsive, a gesturilor imprudente sau insuficient gandite, vazand in toate acestea doar o sabotare a propriei sale munci, a propriilor sale metode de activitate.

Daca vrei sa fi sigur ca un scop este atins, lasa un Capricorn sa se ocupe: o sa-si urmareasca scopul la infinit, pana la epuizare, fara sa abandoneze activitatea. In plus, sunteti siguri ca va alege cea mai buna solutie, intrucat nativul din Capricorn va masura de zece ori inainte sa taie o singura data si se va opri la cea mai buna solutie pe care o va implementa in munca.

Harnicia si pasiunea sa pentru munca, respectul pe care il impune celor din jur, modul in care stie sa-si aleaga sarcinile de munca si sa si le indeplineasca, vor face din Capricorn un candidat perfect pentru a urca scara sociala, pentru a ajunge in fruntea oricarui domeniu de activitate.

In familie este foarte grijuliu cu copiii sai, acestia bucurandu-se de toata atentia. Capricornul va fi mereu o persoana de incredere pe care cei din jur se vor putea baza intotdeauna. Destul de modest, Capricornul este usor timid si retras, nefiind in mod special sociabil, simtindu-se bine doar impreuna cu cei foarte apropiati.

Dispunand de o foarte puternica putere de concentrare, un suporta lipsa de seriozitate si superficialitatea.

Barbatul din Capricorn iubeste libertatea, casatorindu-se foarte tarziu iar atunci cand va face pasul hotarator va fi sigur ca isi iubeste foarte mult partenera. Oricum, din mandrie, nu va renunta la libertatea sa nici dupa casatorie.

Femeia din Capricorn se aseamana foarte mult cu barbatul, casatorindu-se tarziu si doar dupa ce va intalni marea dragoste. Dupa casatorie este loiala partenerului sau dar pretinde acelasi lucru si din partea acestuia. Isi iubeste enorm copiii si stie sa-i educe cu grija si dragoste, insuflandu-le cele mai bune principii de viata si de iubire.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro