Arestat din prostie

Dupa ce a furat o masina de cusut foarte scumpa, un hot italian si-a dat seama ca nu o poate vinde pentru ca... nu avea instructiunile de folosire. Asa ca s-a intors la magazin si a cerut manualul de folosire si niste... ace de rezerva. I s-a dat o rezerva dar  in inchisorile italiene.

Prins cu pantalonii in vine

Un hot care a jefuit un star foods cu mancare mexicana a fost prins la toaleta unei benzinarii aflate la doar cativa kilometri de la locul jafului. Cum nu s-a putut abtine sa consume niste mancare cu specific mexican, stomacul lui s-a revoltat din cauza condimentelor folosite, asa ca delicventul a fost nevoit sa opreasca. A fost suficient pentru politistii care ii luasera urma si care l-au asteptat la iesirea din toaleta.

Alerta in Norvegia: ursoaice polare cu... penis

Dupa ce au efectuat cateva studii asupra ursilor  polari din tara lor, oamenii de stiinta norvegieni au tras un semna de alarma aratind ca ursoaicelor au inceput sa le creasca... organe sexuale masculine. Ei au aratat ca procentul ursoaicelor afectate este de aproape 2. Deocamdata nu se cunosc cauzele exacte ale modificarii genetice, dar se presupune ca e vorba de poluarea Atlanticului cu bifenil policlorinat, o substanta care afecteaza sistemul imunitar al mamiferelor si care da peste cap cantitatea de hormoni din organism, ajungand pana la inversarea acestuia. Specialistii avertizeaza ca daca nu se vor lua masuri, numarul ursilor polari – care si asa este destul de mic – o sa scada drastic in urmatorii 10 ani.

Testoasa care respira cu fundul

O specie de testoase din Australia respira prin... anus. Este vorba de o broasca care traieste in riul Fitzroy si care respira normal numai la suprafata apei, ramanind foarte mult in adinc. Animalul respira printr-o deschidere care tine de aparatul excretor si de organele genitale, luindu-si oxigenul din apa prin intermediul unei retele de vase sanguine speciale. In felul acesta, testoasa poate sa ramana pana la trei zile sub apa, evitind in felul acesta sa devina o cina speciala pentru crocodili.

Blugii sfinti

Un magazin din Michigan a oferit cumparatorilor sai blugi inscriptionati cu  versete din Coran. Produsul a socat opinia publica de religie musulmana si a fost retras in urma interventiei ferme a musulmanilor, care l-au considerat blasfemiator si care au amenintat ca, in caz contrar vor boicota magazinul. Pe pantaloni se putea vedea numele lui Allah scrise in diverse locuri intime.

Camilo - zebra

Pentru a preintimpana accidentele provocate de camilele care traverseaza desertul Negev, politia israeliana a stabilit ca toate camilele sa fie vopsite cu benzi fosforescente. Pentru a pune in practica decizia, au fost convocati toti sefii beduinilor din desertul respectiv, precum si proprietarii de camile care tranziteaza zona.

Spatiu publicitar pe... turban

Patronul unei edituri indiene ofera spatiu publicitar pe propriul sau turban. desi spatiul este foarte piperat, un loc frontal costind nu mai putin de 10.000 de lire sterline, Bahrat Sagar a strins pana acum nu mai putin de 50.000 de lire.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro