Odata depasit socul, amandoi, atat Onur cat si Kerem au incercat sa pastreze o aparenta de naturalete si nu s-au putut opune la idea doamnei Peride ca Sehrezat sa se ocupe de organizarea si functionarea fundatiei dedicate copiilor bolnavi de leucemie.Seara incheiata, toata lumea se retrase spre casa, fiecare cu impresii mai mult sau mai putin neasteptate, create in cursul acelei seri.

A doua zi la birou, cei doi prieteni discutau despre imensa surpriza in fata careia fusesera pusi, si incet-incet au ajuns la concluzia ca daca Sehrezat le-ar fi spus de la bun inceput despre copilul ei cat si despre suferinta lui, cu siguranta nu ar mai fi angajat-o, dar avand in vedere precedentul deja creat, si pentru ca fiecare dintre ei nutria sentimente de iubire fata de Sehrezat au hotarat ca pe viitor sa schimbe politica de angajari a firmei.

 

Intre timp, in familia Domnului Burhan, lucurile tind sa scape de sub control, in sensul ca Doamna Nadine a inceput sa o viziteze din ce in ce mai des pe Sehrezat si pe Kaan, in ciuda opozitiei, este adevarat din ce in ce mai slaba a Domnului Burhan, Fusun, cu cat se apropia mai mult de momentul nastrii devenea din ce in ce mai greu de suportat, atat de catre sot, cat si mai ales de cele doua menajere. In plus, a inceput sa stringa bani pe ascuns, planuind sa-si faca un cont numai al ei personal pentru eventualitatea in care si-ar fi cumparat o casa numai a ei.

 

Gani, fratele lui Fusun, incearca prin diverse tertipuri sa adoarma vigilenta Domnului Burhan, demonstrandu-i ca s-a facut baiat serios si ca nu are alt interes decat sa urmeze cursurile unei facultati.

 

Intorcandu-ne acum la eroii nostrii principali, trebuie subliniat faptul ca dupa ce a aflat despre Sehrezat ca re un copil si mai ales ca a suferit de o boala atat de nemiloasa, Onur a inteles adevaratul motiv pentru care Sehrezat i-a cerut acei bani, si brusc a fost cuprins de regrete immense, invinovatindu-se ca urmarandu-si interesele mai mult sau mai putin meschine, a ranit grav o fiinta deosebita, fata de care, in adincul sufletului sau deja nutrea o dragoste, inca nerecunoscuta si evident neimpartasita.

 

La firma, totul se desfasura normal, fiecare facandu-si treburile si pregatindu-se pentru inceperea proiectelor pe care firma le cistigase deja. In ciuda faptului ca Sehrezat era in continuare rezervata fata de Onur, acesta tot incerca sa ii intre in voie, lucru extreme de greu de facut dealtfel.

 

Surpriza mare a celor doi prieteni a fost, faptul ca intr-o seara, in timp ce amandoi au iesit in oras, pentru a merge impreuna la film, au intilnit-o pe Sehrezat cu fiul sau Kaan. Daca pana acum, cei doi, Onur si Kerem, stiau si acceptasera ideea ca Sehrezat are un copil, totusi ei nu-l vazusera pe micut pana in acel moment, deci surpriza a fost pe masura. Amandoi, stinjeniti oarecum, au incercat sa creeze un prim contact cu micutul, dar evident, lipsa de experienta si surpriza, i-au facut sa fie stingaci.

 

In timpul liber, Onur isi petrecea timpul la o crescatorie de cai, unde se pare ca detinea in proprietate un cal, si de cate ori gandurile si remuscarile nu-i dadeau pace, prefera sa calareasca si sa se lase purtat de ganduri.

 

Pe de alta parte, intorcandu-ne din nou la familia Burhan, incepem sa observam ca Domnul Burhan incepe sa fie din ce in ce mai interesat de Sehrezat si de fiul ei Kaan, si chiar daca nu o recunoaste, deja incepe sa simta in interiorul lui o unda de regret ca s-a purtat atat de urit cu Sehrezat.

 

Intamplrea face, ca in urma unei discutii a Domnului Burhan cu Doamna Nadine, care privea in special pe fiul lor disparut Ahmet, ceva sa se declanseze in sufletul Domnului Burhan, si sa accepte propunerea d.nei Nadine de a vizita mormintul fiului lor.

Odata ajunsi la cimitir, Domnul Burhan avea sa aiba o foarte mare surpriza, pe cand se apropiau de mormint observara ca cineva se afla deja acolo, cand se apropiara constatara ca acolo se afla Sehrezat si fiul ei Kaan. Dupa un moment de ezitare, se apropiara de cei doi. Doamna Nadine, se apropie de Sehrezat pe care o imbratissa, apoi il lua in brate pe Kaan. Domnul Burhan, impasibil, se apropie si el de grup, o salute rece si distant pe Sehrezat si apoi ii intinse mana lui Kaan, pentru a i-o saruta.

Copilul nu reactiona in felul asteptat de Domnul Burhan, iar Sehrezat ii spuse taios, ca poate sa stea cu mana intinsa mult si bine ca Kaan, nu i-o va saruta niciodata, apoi, brusc il lua pe Kaan in brate si parasira locul. Domnul Burhan ramase impietrit si parka ceva se rupse in el, poate pentru prima data incepea sa simta regrete legate de comportamentul lui, si realize dintr-o data ca avea in sfirsit un nepot, pe care il cunoscuse in urma unei intamplari.

 

Paradoxal, de-a lungul catorva episoade avem de-a face cu drama traita atat de Onur cat si de Domnul Burhan, fiecare constienti fiind ca prin comportamentul lor ii pricinuisera multe si mari suferinte Sehrezat-ei, si macinati de regrete incercau sa-si dea seam ace ar trebui sa faca pentru a obtine in primul rand iertarea ei, ca mai apoi sa incerce ssa se apropie de ea si de copil.

Domnul Burhan, aflat inca sub imperiul surprizei si al remuscarilor care se faceau din ce in ce mai mult simtite, incepu sa discute in casa din ce in ce mai mult despre Sehrezat si despre Kaan, lucru care incepu sa-i displaca profound lui Fususn, care realize dintr-o data ca aparitia Sehrezat-ei si a copilului ei, ii putea creea probleme si ii puteau submana privilegiile obtinute prin faptul ca ea era totusi singura nora acceptata de Domnul Burhan, iar copilele ei, erau singurele nepoate ale acestuia.

Sesizand pericolul, incepu sa atraga mai mult atentia asupra ei, cat mai ales asupra faptului ca in curand avea sa nasca si ca ii va darui Domnului Burhan, acel nepot pe care acesta si-l dorea atat de mult. Convinsa de acest lucru, nu ezita nici macar o clipa sa mearga la controlul ginecologic periodic insotita de Doamna Nadine, sperand ca in urma ecografiei, sa aiba confirmarea ca urma sa nasca un baiat.

Surpriza a fost imensa in momentul in care, medical, i-a spus ca ceea ce urma sa nasca nu era un baiat ci tot o fata, mai ales ca de fata era si Doamna Nadine. Vestea o lua total pe nepregatate iar socul o facu sa-si piarda complet stapinirea de sine si ratiunea. Imediat dupa ce iesitra din cabinet, Fusun, incepu sa acuze o stare de disperare, de cadere psihica, mergand pana acolo incat refuza sa se mai intoarca acasa. Dar Doamna Nadine, reusi sa o linisteasca si sa o determine sa mearga impreuna acasa.

 

Odata ajunse acasa, starea de agitatie si permanenta nemultumire a lui Fusun incepura sa se agraveze, astfel incat o perioada de timp nimeni si nimic nu-i mai intra in voie.

 

Intorcandu-ne acum la Sehrezat, putem spune, ca intalnirea de la cimitir evident ca lasase urme si asupra ei, mai ales ca trebui sa raspunda intrebarilor lui Kaan, legate de prezenta acelui batrin linga bunica lui, Doamna Nadine. Starea de tristete a Sehrezat-ei se accentua cu atat mai mult cu cat, in casa avea fotografiile fostului ei sot, si realiza ca si-ar fi dorit extrem de mult ca ei sa fie din nou impreuna.

 

Intre timp, la firma lucrurile avansau, priectele intrau in linie dreapta iar activitatea fundatiei trebuia sa se faca din ce in ce mai mult simtita, de aceea, Doamna Peride si cu mama lui Kerem, hotarira sa o invite pe Sehrezat si pe Kaan, acasa la cea din urma, unde ar fi trebuit sa stabileasca ce urmau sa aiba de facut. Intrucat, Onur a fost retinut cu ceva probleme, a sosit ultimul la intilnire, sin u mare i-a fost surpriza cand observa ca kerem, deja cistigase simpatia lui Kaan, si chiar se hucau impreuna.

In sinea lui, Onur simti deja un puternic sentiment de gelozie, cand realiza ca pentru a cistiga inima si mana Sehrezat-ei, teebuia in primul rand sa cistige simpatia si afectiune lui Kaan. Pentru inceput, a fost o chestie destul de nostima, aceea de-l vedea pe Kerem, dand in mintea copiilor, si jucandu-se cu Kaan, de parca asta ar fi facut toata viata. Acest moment, deja declansa in sufletul si inima lui Onur, sentimente de care nu s-ar fi crezut capabil aceea de a se simti rival pentru inima si mana unei femei, cu cel mai bun pritene al sau, care ii era ca un frate.

 

Odata intalnirea incheiata, incepand cu a doua zi, incepu sa se simta intre cei doi prieteni, o stare de tensiune din ce in ce mai mare, Onur refuzand cu incapatanare ca Sehrezat sa lucreze cu Kerem si mai ales sa petreaca timp alaturi de el. In momentul in care Kerem ii ceru socoteala pentru acest comportament, Onur nu catadixi sa-i dea explicatia reala, ci ii raspunse ca asa vrea el.

 

Concomitent, stand de vorba cu menajera lui, si pentru prima data, recunoscand fata de aceasta ca el este intr-adevar indragostit de Sehrezat, ii ceru sfatul. Aceasta, cunoscandu-l foarte bine, il povatui ca cea mai buna cal ear fi sa insite pe linga Sehrezat si daca ar putea, sa-i marturiseasca ce simte pentru ea.

Onur, dupa ce reflecta la acest sfat, ajunse la concluzia ca era cel mai potrivit lucru pe care putea sa-l faca, asa ca a doua zi, dup ace termanara programul, o invita pe Sehrezat la o terasa pentru a sta de vorba. In ciuda reticentei afisate, Sehrezat accepta pana la urma invitatia si-l insoteste pe Onur la locul unde fusese invitata. Aici, pentru prima data, Onur, dadu glas dramei prin care trecea, ii facu cunoscute regretele care-l macinau si o intreba de ce nu i-a spus adevaratul motiv pentru care avusese nevoie de bani.

Ca acum, cand in sfirsit ,realizase si el pentru ce fusesera necesari banii, incepu san u mai poata trai cu el insusi pentru ca era constient de durerea pe care o pricinuise, si ca, cu atat mai mult, ca prin acel gest, de-asi petrece o noapte cu ea in schimbul banilor, era pe punctul de a pierde femeia de care se indragostise din momentul in care o vazuse pentru prima data.

 Sehrezat il asculta cu atentie si aproape impasibila, iar la sfirsit, dupa ce le termana ce avea de spus, ii raspunse, ca nici nu stie cat de mult a ranit-o, cat de mult a suferit, si ca doar timpul va hotati daca va putea sa-l ierte si sa accepte sa-l aiba in preajma ei.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro