Actiunea revine dupa ce Seherezad si Onur au petrecut prima noapte impreuna, fiecare avand o cu totul alta impresie dupa aceasta experienta, traumatizanta pentru Seherezad; satisfactoare pentru Onur.

Dimineata, cand Seherezad a parasit camera de hotel, avea la ea geanta cu cei 100.00$ pretul salvarii vietii fiului ei precum si al desconsiderarii in proprii ei ochi. Odata ajunsa la spital, il contact ape doctoral care trebuia sa se ocupe de operatie si imediat ce l-a asigurat pe acesta ca avea banii, Kaan si Michliban, donatoarea de maduva, au fost dusi in sala de operatie. Dupa o perioada extrem de stresanta, in care a fost nevoita sa-si sacrifice onoarea pentru salvarea vietii fiului sau, Seherezad isi regaseste in sfirsit calmul, linistea si fericirea in urma aflarii vestii ca operatia a reusit si ca Kaan, se afla in afara oricarui pericol urmand sa se vindece fara nicio problema.

Intorcandu-se la servici, isi reia activitatea, dar fara sa divulge nimanui ce s-a intimplat intre ea si Onur, lucru pe care il ceruse in mod expres si lui Onur.

Facand abstractie de experienta traumatizanta pe care tocmai o traise, a inceput sa se concentreze numai pe munca ei, exercatindu-si constiincioasa sarcinile de serviciu dar ocolindu-l pe cat se poate pe Onur. Intrucat era o foarte buna profesionista a cistigat cateva proiecte de constructii pe care firma Binyapi le licatase, fapt ce i-a atras admiratia partenerilor precum si un premiu de excelenta.

Paradoxal, atat Onur cat si partenerul sau Kerem au inceput sa se simta din ce in ce mai atrasi de Seherezad si fiecare in parte a incercat sa-i atraga atentia, insa, Seherezad a incercat sa se concentreze numai asupra sanatatii fiului sau si a muncii sale. Intre timp, in familia lui Burhan, lucrurile au inceput sa scirtie.

Nadine, sotia lui Burhan, fiind o femeie extrem de sensibila, care nu a uitat niciodata ca a mai avut un fiu, Ahmet, care murise, dar care lasase in urma lui o tanara vaduva si un copil, a reusit cu mult tact sa afle de la sotul ei, Burhan, despre situatia disperata in care se afla Seherezad si se hotari sa o contacteze si daca se putea sa o ajute cu ce ii putea sta la indemina.

Ali Kemal, fiul care le mai ramasese, avea parte de o casnicie nu tocmai fericata, asta datorita faptului ca era o fire lipsita de personalitate, care nu avea niciun cuvint de spus nici in fata parintilor si nici in fata sotiei, care era prototipul “scorpiei”, o femeie hotarata, impertinenta, plina de tupeu, mereu nemultumita si care profita din plin atat de pe urma casatoriei cat si in urma faptului ca era insarcinata si spera sad ea nastere unui baiat, care in acceptiunea ei avea sa mosteneasca toata averea familiei.

Intrucat intreaga familie locuia intr-o casa foarte mare si care tebuia intretinuta, familia Burhan avea angajate si doua menajere, care din pacate in ciuda tuturor eforturilor lor nu reuseau sa intre in voia lui Fusun.

Si cum toate acestea nu eerau indeajuns, in casa familiei Burhan sosi si fratele lui Fusun, un individ, pe nume Gani, ce avea sa se dovedeasca a fi un lenes, intrigant si lipsit de scrupule, singura lui dorinta fiind aceea de a parveni pe orice cale.

Prin venirea lui Gani, Fusun cistiga foarte repede un aliat credincios si incepu manevrele de insinuare a fratelui ei in familia Burhan. Incepu cu pretentii, mai intii catre sotul ei, Ali Kemal, ca si-ar dori ca Gani sa urmeze cursurile unei facultati si ca ar fi bine sa-i faca rost de bani pentru acest lucru.

Astfel, Ali Kemal se vazu in neplacuta ipostaza de a fi manipulat nu numai spre placul sotiei dar si pentru parvenirea cumnatului.

Reintorcandu-ne la Seherezad, putem spune ca din moment ce Kaan a fost externat, ea i-a propus lui Michliban sa vina sa locuiasca impreuna cu ei, odata pentru ca ii era profound recunoscatoare pentru faptul ca-i salvase viata micutului, cat si pentru faptul ca in tara ei de origine, Michliban, nu mai avea aproape pe nimeni, exceptie facand un frate care muncea intr-o mina de carbuni din Ucraina, si nici nu avea o situatie materiala foarte buna.

Asa ca la insistentele lui Seherezad, accepta sa ramina sa locuiasca cu cei doi si in plus sa fie si ca o doica pentru micutul Kaan.

La firma, succesele se inlantuiau unele dupa celelalte insa Seherezad continua sa fie ingrijorata si pentru faptul ca trebuia sa returneze banii imprumutati si inca nu avea aceasta posibilitate.

Paralel cu activitatea din firma, mamele celor doi parteneri, avand functii onorifice de conducere, hotarira sa se implice mai mult in actiuni cu caracter umanitar si de aceea organizara o campanie de stringere de fonduri pentru o clinica de tratament a copiilor bolnavi de leucemie.

La acea actiune caritabila a participat si Seherezad, dar fara sa stie ca organizatoarele acelei campanii erau chiar mamele celor doi patroni ai ei.

Dupa cum spuneam, incet-incet, dar sigur, Seherezad incepu sa capteze atentia si privirile patronilor sai care, impotriva tuturor asteptarilor se angajara intr-o competitie, care sa-I cucereasca primul inima si mina Seherezadei.

Intre timp, Nadine, facu primul pas si o contact ape seherezad, cerindu-i permisiunea sa vina sa o vada atat pe ea cat sip e micutul Kaan.

Odata acest prim pas facut, intre cele doua, fosta soacra si fosta nora, relatiile incepura se intre in normal, doamna Nadine, reusind sa o convinga pe Seherezad de bunele ei intentii si de faptul ca si ea la rindul ei a suferit de pe urma interdictiei d.lui Burhan, care isi renegase fiul si interzisese orice contact cu acesta sau cu familia lui.

Prin bunatatea ei si a nobletei sufletului sau, Seherezad, trecu peste toate durerile trecutului si o accepta in preajma ei si a fiului sau pe doamna Nadine.

Intrucat vizitele doamna Nadine devenira din ce in ce mai dese si mai indelungate ca timp, d.l Burhan din nou incerca sa-i interzica sa o mai vada pe Seherezad, dar, plina de diplomatie, doamna Nadine, reusi sa-l determine pe d.l Burhan sa o lase in continuare sa-si viziteze fosta nora si actualul nepot.

Intorcandu-ne din nou la firma, putem observa competitia din ce in ce mai acerba dintre Onur si Kerem pentru cucerirea lui Seherezad, amindoi avand sentimente profunde pentru ea.

Benu, prietena si colega lui Seherezad, traia si ea o poveste de dragoste, dar imposibila la acel moment, in sensul ca era indragostita de Kerem, care la rindul lui, fiind indragostit de Seherezad nu-i acorda atentia cuvenita lui Benu, fapt ce provoca o adevra drama in sufletul lui Benu.

Intrucat, Benu, nu reusea sa-i atraga atentia lui Kerem asupra ei, incepu sa aiba sentuimente de invidie si gelozie fata de Seherezad, pentru ca ea polariza atentia barbatului pe care ea totusi il iubea.

Urmara inevitabil cateva scene de gelozie si acuze din partea lui Benu catre Seherezad, dar intr-un final, conflictul se aplana, pina sa degenereze in ceva foarte grav, si ele sfirsira prin a se impaca, dupa ce Seherezad, ii explica lui benu, ca ea nu nutreste niciun sentiment fata de Kerem si ca toata atentia ei era concentrate pe micutul ei Kaan.

Lucruirile luara o intorsaura destul de neplacuta intre Onur si kerem, care efectiv se pindeau reciproc ca nu cumva celalalt sa petreaca mai mult timp cu Seherezad. Intre timp, firma cistiga doua prioiecte grandioase si trebuira sa faca doua echipe de lucru, astfel se vazura pusi in situatia de a stabili care dintre ei va face echipa cu Seherezad si care cu Benu.

Si ca lucrurile sa devina din ce in ce mai complicate, mamele celor doi patroni, hotarira sa mai organizeze un eveniment in care sa omagieze deschiderea acelei clinici de tratare a copiilor bolnavi de leucemie, la care invitara toate mamicile care se aflau in situatia neplacuta de a fi avut sau sa aiba copii bolnavi de leucemie.

Cu prilejul acestei actiuni, la care participau atat mamele cat si cei doi patroni, Onur si Kerem, doamna Peride, mama lui onur o remarca pe Seherezad si atrase atenita asupra ei, semnalindu-le celor doi ca si ea s-a aflat intr-om situatuie disperata, dar ca reusise, printr-o interventie chirurgicala sa salveze viata baietelului sau.

Surpriza se putea citi pe fetele celor doi priteni si parteneri, intrucat niciunul nu stia ca Seherezad era o tanara mamica si ca mai presus de toate trecuse si printr-o experienta traumatizanta, fiind la un pas sa-si piarda copilul.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro