Baseball pentru copii

De la cel mai iubit sport in America a fost doar un pas pana la un joc. Vorbim de basseball. Cu toate acestea in Romania nu prea este practicat. Asa incat generatia noastra cauta jucatori de valoare care sunt in stare sa dea tot ce e mai bun pe teren. Crezi ca esti in stare sa devii jucator de baseball al Romaniei?

Printr-un singur joc iti poti da seama. I-ati inima in dinti si termina game-ul. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi click pe mouse dupa ce jucatorul advers a aruncat mingea. Evident, ar fi bine sa o arunci direct in tribuna. Vei primi cate un punct pentru fiecare lovitura reusita si vei putea deveni campion.

Strange cat mai multe puncte si atunci intr-adevar esti un mare jucator de basseball. Iar de la vis la realitate e doar un pas. Cine stie, poate ca peste ani vei ajunge o mare vedeta TV si o sa apari intr-o gramada de ziare sau de reviste. Pana atunci joaca basseball si aduna cat mai multe puncte. Te poti juca atat cat vrei, nelimitat si mai ales gratuit.

Vei ramane cu o amintire placuta si vei putea sa practici un sport direct din scaunul tau de acasa.

Iti spun un secret: daca nu nimeresti mingea din prima, apasa mouse de mai multe ori. Jucatorul va lovi atat de repede cu bata incat nu poti rata mingea. Este distractiv.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro