Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Ei se simt mereu obositi, ceea ce ii impiedica sa faca efort intens. Nu sunt combatitivi. Vor suferi mai degraba injuria si nedreptatea decat sa lupte pentru drepturile lor. Insa cand rezerva lor de rabdare este epuizata ai pot fi asa de starniti incat le este dificil sa se calmeze. Atunci sunt incapatanati si nu admit nici o intalegere cu ceilalti.
Jupiter este unul dintre stapanii Pestilor si, cum aceasta planeta functioneaza ca un pastor, ea da celor marcati de Pesti a anumita credinta care le mentine vitalitatea si simtul importantei proprii.

Farmecul si umorul lor le deschid oportunitati. Natura lor moderata insa ii duce catre un obicei de a lasa lucrurile in voia lor, ceea ce poate fi extrem de iritant pentru altii care sunt practici. Pe de alta parte, data fiind natura duala a acestui semn, ei pot fi eficienti si exacti.

Temperamentul unui Peste variaza de la unul optimism la cel mai acut pesimism. Adesea le lipseste indemanarea si capacitatea de a fi pe faza.

Aceasta poate fi deranjant pentru altiiabsorbiti in lumea materiala si care nu pot intelege cum oamenii nascuti sub un semn sensibil se pot incurca in afacerile curente ale vietii.
Deoarece Neptun, planeta construirii imaginilor mentale guverneaza Pestii, acestia au o imagine hiperactiva. Ei sunt capabili sa perceapa dificultatile din viata oamenilor si pot prevedea efectele dureroaseale cuvintelor si actiunilor asupra celorlalti. Neptun sensibilizeaza Pestii la intreaga suferinta umana. In consecinta ei doresc sincer sa vindece si sa aduca alinare.

De aceea unii dintre ei acepta sa lucreze in conditii rele pentru a usura povara altora, bolnavi sau nefericiti. Defectele lor sunt fatalismul si lipsa de realism. Sunt orbi la defectele celor pe care ii iubesc si se simt dezorientati daca se confrunta cu lucruri cmplexe si dificile.

Au o inclinatie spre religie, spiritualitate, astfel ca nu ar fi exclus, ca unii dintre acestia, sa aleaga calea manastirii, pentru a fugii de realitatea ce-i sperie tot timpul.
Din nevoia de a se exprima, cei mai multi dintre cei cu Pesti, se regasesc in arta, cum ar fi muzica, pictura, insa ceilati, pot ajunge la desfrau, apeland la alcool sau la substante "halucinante". Un defect major ar putea fi inclinatia spre minciuna si simulare.

Ei insisi traiesc intr-o minciuna personala, fiind mereu in "vis", sau traiesc in conformitate cu imaginatia lor, uneori prea exagerata. Partile bune sunt mai putin vizibile, insa au cu ce se lauda si ei. Sunt extrem de sensibili, sentimentali, pasionali, milosi, in stare sa se sacrifice pt a oferii celor dragi o viata mai buna sau liniste si armonie. Daca cineva are nevoie de ajutor, apeland la o persoana in Peste, poate fii sigura ca va obtine o vorba buna sau orice fel de ajutor a cerut. Acestia sunt in stare sa mute un munte de pe loc, pentru a ajuta pe cei dragi sa iasa din impas.
Ca aspect fizic, cei din Pesti prezinta inaltime medie, cu unele exceptii, in special pentru barbati, care pot fi foarte inalti, aspect fizic plapand, subtire. Tipul pur al Ascendentului in Pesti are statura scunda si mersul nesigur. Trupul este slab si lipsit de forta de regenerare. Tenul nu este nici brun nici palid, ochii sunt albastri, umezi, fara expresie; nasul mare si plat.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro