Persoane curioase si pline de vitalitate, Leii sunt perseverenti si isi vor urmari scopurile pana la capat, punand in slujba lor tot ceea ce au. Dinamici si cutezatori, Leii sunt insotiti in viata doar de imaginea izbandei finale. “Eu vreau, doresc” este principiul dupa care se lasa condus un Leu si dupa care ii va conduce pe altii. Semn al generozitatii si al nobletei, Leii reprezinta capacitatea de coordonare a puterii interioare a unei persoane, capacitatea de creatie a acesteia, iar vitalitatea si dorinta lor de expansiune ii vor ajuta de fiecare data sa-si implineasca scopul.

Slabiciunea Leului vine, insa, din dorinta sa de afirmare, de a fii in centrul atentiei, de a fii apreciati de cei din jur. Pentru asta sunt in stare sa fie generosi pana la limita extrema. Norocul ii ajuta pe acesti nativi exact atunci cand au mai multa nevoie de el – noi orizonturi li se deschid, noi solutii pentru problemele carora inca nu le-au gasit un raspuns. Ei vad mai bine ca oricare alt nativ luminita de la capatul tunelului si se indreapta increzatori catre ea. Asta poate fii o mare slabiciune a unui Leu, intrucat adversarii se pot folosi de ea pentru a-l dobora.

Arata-i unui Leu acea lumina apoi, in timp ce el se indreapta catre lumina, vei putea usor sa-l prinzi intr-o ambuscada. Evident, Leul nu se va da batut si caracterul sau independent va crea probleme tuturor celor care incearca sa-l subjuge. Daca vreti ca un Leu sa fie supus, creati o “rezervatie” in jurul sau, creatii senzatia ca este inca liber, in jungla, rege al tuturor si atunci Leu va face orice doriti. Nativii din leu iubesc foarte mult copiii si mai ales modul in care acestia sunt creati.

Asta inseamna ca un Leu cu greu va putea fii tinut in frau sa nu faca dragoste cu o persoana de sex opus. Pentru ca ei cred ca fiecare om este frumos in felul sau. Asa ca, din punct de vedere sexual, pentru un Leu primeaza cantitatea si nu calitatea: cat mai mult, pentru ca numarul cuceririlor sa fie cat mai mare. In schimb, ca si “animale de casa”, Leii pun mare pret pe calitatea copiilor, preferand sa aibe unul sau doi copii si care sa reprezinte cu cinste familia, mai departe.

Financiar, un Leu nu iubeste banii decat ca un mijloc de a-si atinge propriile scopuri. Iar pentru a-si atinge scopurile, Leul pune la dispozitie tot ce are: timp, cunostinte, resurse financiare si materiale. Plini de dinamism si de energie,  sunt nascuti sa conduca fara a fii condusi, fiind, deopotriva, lideri si stapani, buni organizatori si administratori.

Alte slabiciuni ale Leilor sunt nervii si excesele de orice fel, ceea ce ii face pe acesti nativi sa aibe probleme de sanatate cu inima, cu aparatul circulator si chiar cu coloana vertebrala, locul unde sunt “stocati” cei mai multi nervi. Agresivi, cu un orgoliu nemasurat, Leii incearca sa se impuna intotdeauna fara ca mandria lor sa le fie calcata in picioare si fara ca demnitatea sa le fie stirbita. Generozitatea lor este fara limite, putand ajunge pana la risipa, iar magnetismul, farmecul personal, atrage multimile din jurul lor. Numai ca, uneori, leii fac abuz de acest farmec personal si produc suferinte pe plan sentimental.

Credinciosi si cinstiti, iubesc adevarul si lumina, fiind intotdeauna deasupra manevrelor subterane, folosind doar mijloace vrednice de cinste pentru a-si atinge scopurile. De obicei Leii nu fac compromisuri si nu agreeaza jumatatile de masura – in privinta asta sunt neinduplecati. Din pacate, pentru a accede la un rol important in societate, Leii pot fii foarte agresivi, calcand in picioare totul din jur care li se va opune. Cer foarte mult de la cei din jurul lor si se asteapta sa primeasca totul.In privinta partenerului uni Leu, acesta trebuie sa fie neaparat o persoana importanta, pentru ca importanta partenerului sa se reverse si asupra leului. In acelasi timp, personalitatea partenerului nu trebuie sa o umbreasca pe cea a Leului, pentru ca atunci vor iesi scantei si Leul se va intoarce impotriva propriului partener pentru a-l pune la locul sau.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro