Fraza cheie este: eu utilizez. Capricornul doreste independenta si securitate economica. Precum simbolul lui, capra, el este ferm si bine inradacinat. Iubeste legea si ordinea si este dogmatic in vederile sale. Pamantul ii imprima nevoia ca totul safie tangibil, manifestat in lumea materiei dense. Are o cunoastere a afacerilor practice nu atat prin studii formale cat prin citirea informatiei concrete si prindiscutiile cu oamenii. Obiceiurile sale prudente il predispun sa utilizeze orice vede, aude sau invata.
Capricornul nu se lasa doborat de lucrurile ce stau in calea afirmarii lui.

El are capacitatea de a munci din greu si notiunea lui de succes este in legaturacu securitatea materiala. Totodata, Capricornul crede ca lumea trebuie sa ii dea ceva in schimb pentru contributia lui in societate. El are incredere in propriaputere, este atent si nu cere mila in lupta sa pentru castig, folosind proprile sale solutii. Munceste curat si metodic. Este dotat ca executant dar ramane numai pentru putin timp in pozitie subodonata, luand fara probleme locul sefului daca se iveste ocazia.


Un Capricorn nu da niciodata inapoi inmod voit. El merge treptat, in mod ascendent, alternand realizarea si ambitia spre o noua platforma de realizare. Iubeste banul ca atare si se teme sa fie dependent de altii la batranete. Poate fi zgarcit si apucator.
Este un semn care poate da un fizic bolnavicios in copilarie, insa este longeviv. Aspectul sau este uneori batrancios din cauza dominatiei lui Saturn care da, de asemenea, melancolie si singuratate.


Daca Saturn este rau aspectat in tema, persoana trebuie sa-si dezvolte simtul umorului inca din copilarie, caci Capricornul este unul din semnele cele mai triste si el are nevoia de toate incurajarile cu putinta.
Nativii în Capricorn reusesc in afaceri secrete unde se cere perseverenta si rabdare. Cand Capricornul este influentat de aspecte rele revarsa invidie si dorinta de razbunare; daca supararea vine de la Marte subiectul poate ajunge sa verse sange ca sa-si satisfaca razbunarea. Soarele poate sa scoata la iveala dreptatea, puritatea si onoarea acestui semn. Soarele in Capricorn in Ascendent da nastere marilor industriasi, care duc la succes marile întreprinderi.
 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro