Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Ele cer ca partenerii lor sa lucreze tot atat de mult ca ele insele. Cum Balanta este semn de aer, cei nascuti sub influenta ei pun pret pe valorile intelectuale si cauta activ cunoasterea, ideile noi si stimularea mentala. Ei sunt in special adeptiianalizeia ceea ce se intampla in societate, in jurul lor. Ii intereseaza toate subiectele in legatura cu psihologia si cu relatiile umane.

Din acest motiv sunt buni sfatuitorisi adesea cauta sa ajute oamenii in problemele personale. Balantele joaca frecvent rolul pacificatorului, dorind intotdeauna echilibrul, armonia, dupa cum spune si fraza cheie a acestui semn. Balantele rareori exprima manie, dar cand o fac dezlantuie adevarate uragane emotionalle care lovesc totul in cale lor. Iti vor spune exact ce ai de spus cu ani inainte si in ce circumstante ai spus-o. Dar furia lor trece repede, ca o gurtuna de vara. Balantele au un simt al aprecierii si al compararii. Ele sunt atrase catre tot ceea ce este frumos, tot ceea ce flameaza dorinta lor de placere care este insa mai elevata, mai rafinata decat a celuilalt semn venusian, Taurul.


Cei nascuti in Balanta isi iubesc familia, fiind in stare de orice jertfa ca sa asigure confortul lor si al celor din familie. Caracteristica firii lor este miscarea si oscilatia. Schimbarile lor sunt repezi si extremiste, ei se pot lega de o manie ca si cum viata le-ar depinde de ea si apoi fara motiv, o parasesc si se orienteaza spre partea opusa. Fiind o fire schimbatoare, se adapteaza de minune la toate schimbarile, nu pun la inima neajunsurile, isi revin repede si se apuca iute sa dreaga pierderile suferite. Se poate spune despre Berbec si Balanta ca sunt campul de batalie al Soarelui si al lui Saturn, al vietii, al bucuriei si al durerii. Soarele este amplificat in Berbec si il biruie pe Saturn, de aici apare curajul celor nascuti in Berbec.

In Balanta talgerele inclina pe partea opusa, acolo Saturn este mai puternic decat Soarele. Aceasta da celor nascuti în Balanta o purtare blanda si o politete binevoitoare care contrasteaza cu a celor din Berbec. Venus guverneaza Balanta, genereaza gusturi artistice, in timp ce Saturn inclina mentalul spre directia stiintelor.

Cei cu Ascendent in Balanta, se remarca printr-o atitudine plina de idealism, insa marea majoritate isi petrec timpul liber facand planuri si iluzii despre viata. Sunt firi extremiste pentru? ca se manifesta pana la capat in orice situatie, de aceea tind sa exagereze cam toate situatiile prin care sunt obligati sa treaca. Traiesc intens orice senzatii si de aici pot pleca multe probleme interioare. Majoritatea sunt foarte instabili, orice ii atinge si se simt ofensati cand se fac glume nevinovate pe seama lor. In schimb, se stiu distra pana la exces si pot fi seriosi atunci cand trebuie.

Cand sunt antipatici, isi fac o multimede dusmani, cand sunt simpatici aduna in jurul lor o gramada de prieteni. Au un simt inalt al justitiei si dreptatii, nu suporta ilegalitatea sau incalcarea drepturilor sale, se doreste respectat iar daca nu primeste acest lucru, il impune cu duritate. In acelasi timp, le place sa traiasca inconjurati de prieteni, isi doresc multe relatii si contacte sociale, se implica in politica, arta dar oscileaza intre doua puncte de vedere. Balanta lor e mereu echilibrata si de putine ori inclina in sensul nedorit. Sunt persoane duale, ca si Gemenii, si pot privii viata din doua puncte de vedere.


Ca aspect fizic, Balantele indica o inaltime medie, tendinta spre ingrasare, aspect bonom, pasnic si linistit. Particularitatile fizice ale persoanelor nascute in acest semn exprima eleganta. Corpul este zvelt, gratios in tinerete; el se ingrasa cu varsta, dar isi pastreaza tinuta nobila si incantatoare. Au mainile si picioarele bine formate si sunt tare mandrii de ele. Tenul este limpede, pielea neteda, ochii albastrii si blanzi au o expresie binevoitoare. Gura este de obicei de un desen pur, dintii sunt deosebit de frumosi si regulati.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro